ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σεβασμός και ενδιαφέρον για τους εργαζομένους του δήμου Κορινθίων

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου πραγματοποιήθηκαν τεστ σε όλους τους εργαζομένους του δήμου που υπηρέτησαν σε νευραλγικούς τομείς το κρίσιμο διάστημα της πανδημίας

Το κρίσιμο διάστημα της καραντίνας ο δήμος Κορινθίων στάθηκε δίπλα στους δημότες του με τις υπηρεσίες ανοιχτές και λειτουργούσες, σε δύο βάρδιες μάλιστα, προκειμένου να προστατευθεί κατά το δυνατόν η υγεία των εργαζομένων και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.  Ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ο ενορχηστρωτής της επιτυχημένης και λεπτής αυτής διαχείρισης, με το πέρας της δύσκολης περιόδου απέδειξε έμπρακτα το σεβασμό και ενδιαφέρον που τρέφει για τους εργαζόμενους.

Έτσι λοιπόν, από χθες, οι εργαζόμενοι τόσο στις υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας, όσο και των υπηρεσιών του δήμου που ήρθαν σε επαφή με το κοινό, υποβλήθηκαν σταδιακά σε τεστ για τον κορωνοϊό. Τα τεστ πραγματοποίησε ειδικευμένο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που ήρθε στο δήμο μετά από αίτημα του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου.

Αρχικά, όπως είπαμε, χθες, έγιναν διαγνωστικά test για την νόσο COVID-19 στους εργαζομένους του τμήματος  Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του δήμου Κορινθίων.  Οι εργαζόμενοι της δομής στην διάρκεια της πανδημίας ήρθαν σε επαφή με πλήθος πολιτών και ως εκ τούτου κρίθηκε απαραίτητη η διαδικασία ελέγχου. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε τα δείγματα στο χώρο του ΣΤ΄ ΚΑΠΗ Κορίνθου.    

Σήμερα το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετακόμισε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων, όπου συνεχίστηκαν οι διαγνωστικοί έλεγχοι για τη νόσο Covid-19 στους εργαζόμενους του δήμου Κορινθίων, που στο διάστημα της πανδημίας εργάστηκαν σε ευαίσθητους τομείς (καθαρίστριες) ή ήρθαν σε επαφή με κοινό.

Οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα θα βγουν εντός ολίγων ημερών, ελπίζουμε με αρνητικό δείκτη για όλους. Όπως και να ‘χει πάντα η πρωτοβουλία αυτή του δημάρχου Κορινθίων ήταν ένα έμπρακτο και ηχηρό «ευχαριστώ» προς όλους τους εργαζομένους του δήμου που το διάστημα της καραντίνας εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.