ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δήμος Κορινθίων: Παραλίες να τις πιεις στο ποτήρι!

Οργανωμένο σχέδιο αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης σε όλες τις παραλίες του δήμου Κορινθίων έχει βάλει σε εφαρμογή ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο αναβάθμισης των παραλιών του δήμου Κορινθίων. Οι εργασίες ξεκίνησαν από την παραλία Καλάμια, το Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν στις παραλίες Κανταρέ, Ποσειδωνία, Αρχαίο Λιμάνι  και  Άσσου ενώ σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου από το πρωί, η συνέχεια καταγράφεται σε Ποσειδωνία εκ νέου και  Ιερατική. Τις επόμενες μέρες σειρά έχει το μέτωπο του Σαρωνικού.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην παραλία της Ποσειδωνίας με τους εθελοντές της ομάδας «Φίλοι της Ποσειδωνίας». Ο Δήμος είναι αρωγός κα συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους. Στην παραλία από πλευράς δήμου και πέραν του καθαρισμού και της στρώσης που έγινε την Κυριακή, θα τοποθετηθούν όλες οι υποδομές που πρέπει, ντουζιέρες, αποδυτήρια, ομπρέλες.

Το παραλιακό μέτωπο του δήμου Κορινθίων αλλάζει όψη! Μεταμορφώνεται και αποκτά την φροντίδα και τις υποδομές που επιβάλλεται. Ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και η δημοτική αρχή, γνωρίζοντας καλά την αξία ειδικά της φετινής περιόδου αλλά και τις τεράστιες ελλείψεις που έρχονται από τα προηγούμενα χρόνια παρεμβαίνει πολυεπίπεδα σε όλες τις παραλίες .
Αποκαθιστά την εικόνα τους. Θέτει προϋποθέσεις αναβάθμισής τους! Στέκεται με σεβασμό έναντι εκείνων που επενδύουν σε αυτές αλλά και στους πολίτες που τις επισκέπτονται για την ξεκούραση και τα μπάνια τους.

  • Παρέμβαση με ειδικό μηχάνημα για τον καθαρισμό και την διαμόρφωση της παραλίας
  • Πλύσιμο πεζοδρόμων – κάδων και φροντίδα πρασίνου
  • Συντήρηση υπαρχόντων υποδομών (παγκάκια – φωτιστικά)
  • Τοποθέτηση καινούργιων ντουζιέρων, ήδη έχουν τοποθετηθεί στα Καλάμια, ακολουθούν οι παραλίες σε Ποσειδωνία, Ιερατική, Κανταρέ αλλά και στις παραλίες των πρώην Καποδιστριακών δήμων
  • Τοποθέτηση ομπρελών για την χρήση τους από τους λουομένους
  • Τοποθέτηση αποδυτηρίων για την διευκόλυνση των λουομένων
  • Τοποθέτηση ναυαγοσωστών στην παραλία «Καλάμια» ως ορίζεται από τον χαρακτηρισμό της ως «πολυσύχναστη»

Παράλληλα, ο Δήμος Κορινθίων προκειμένου να καταστήσει την Κόρινθο προορισμό εσωτερικού τουρισμού ειδικά την φετινή χρονιά και να στηρίξει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία, θα υλοποιήσει στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ των Αθηνών από τις αρχές Ιουνίου.  Σε συνεργασία δε με τα καταστήματα της παραλίας  θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις παράλληλες δράσεις που είναι αναγκαίες για το σκοπό αυτό.

Και όπως πολύ εύστοχα σημειώνεται στο Δελτίο Τύπου του δήμου Κορινθίων: «Αφήνουμε στο παρελθόν την απαξίωση και την υποβάθμιση. Δουλεύουμε για την αξιοποίηση και αναβάθμιση!

Είναι στοίχημα όλων μας και θα το κερδίσουμε!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.