ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνάντηση Κόρκα-Νίκα για το 2021

Κοινό σημείο αναφοράς η έμφαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα της μορφής και του αριθμού των εκδηλώσεων

Με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα και την εντεταλμένη σύμβουλο για τις εκδηλώσεις 2021 Μαργαρίτα Σπυριδάκου συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας για την εξέλιξη της προετοιμασίας της περιφέρειας για την σημαντική επέτειο.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα Κόρκα δήλωσε:

«Είχαμε μια επικοδομιτική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τη συνάδελφο Μαργαρίτα Σπυριδάκου σχετικά με τις προετοιμασίες της περιφέρειας Πελοποννήσου για τους εορτασμούς των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Κοινό σημείο αναφοράς μας ήταν η έμφαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα της μορφής και του αριθμού των εκδηλώσεων. Μεταφέραμε στον περιφερειάρχη μια σειρά εισηγήσεων της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων και συμφωνήσαμε ότι οι δράσεις θα είναι πολύπλευρες με συνέδρια, συναυλίες, αναπαραστάσεις και πολιτιστικά δρώμενα και ψηφιακό υλικό.

Είναι σημαντικό αυτό το γεγονός να αποτελέσει κίνητρο προβολής της περιφέρειας σε πολιτιστικό, πολιτισμικό και τουριστικό επίπεδο και συμφωνήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας που θα συνδέει πολιτιστικές διαδρομές με τα γεγονότα της επανάστασης στην Πελοπόννησο, πλαισιωμένο από οπτικοακουστικό υλικό.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.