ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοιξαν και πάλι οι αθλητικοί χώροι του δήμου Βέλου-Βόχας

Η πρόεδρος της Ανέλιξης Μαρία Καλλίρη παρέδωσε τις κλειστές και ανοιχτές εγκαταστάσεις έτοιμες και ασφαλείς για χρήση από το κοινό – Λαμπίκο και το Δημοτικό Γήπεδο Ζευγολατιού

Ήδη από τo Σάββατο 6 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Βέλου-Βόχας με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν συνταχθεί μεταξύ των Ομοσπονδιών και της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν στα Κλειστά Γυμναστήρια Βραχατίου, Βέλου και Στιμάγκας. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού στα ανοιχτά δημοτικά γήπεδα Ζευγολατιού και Βέλου. Ειδικά για το γήπεδο του Ζευγολατιού, ο χώρος καθαρίστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη, κόπηκαν χορτάρια και καθαρίστηκαν σκουπίδια και διορθώθηκαν όποιες ζημιές ήταν δυνατόν.

Την ίδια στιγμή, και σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ζημιές και φθορές που έχουν προκληθεί, οι οποίες θα αποκατασταθούν σύντομα.

Τόσο ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος όσο και η Πρόεδρος της Ανέλιξης Μαρία Καλλίρη επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση ότι, ειδικά για τα δημοτικά γήπεδα Ζευγολατιού και Βέλου «γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους τους εμπλεκόμενους στην διαχείριση και χρήση των υποδομών αυτών, ώστε να διατηρείται μια ποιοτική εικόνα και να υπάρχει η απαιτούμενη καθαριότητα και λειτουργικότητα, προς όφελος όλων όσοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την έκκληση προς «τους αθλητικούς συλλόγους, που χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς, να φροντίζουν για την σωστή και υπεύθυνη χρήση τους».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.