ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές εύχεται η Μαρία Καλλίρη

Η πρόεδρος της Ανέλιξης δήμου Βέλου-Βόχας δίπλα στα παιδιά που ξεκινούν τη μάχη τους στις Πανελλαδικές

Με ένα συναισθηματικό και εμψυχωτικό μήνυμα η Μαρία Καλλίρη, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανέλιξη δήμου Βέλου-Βόχας απευθύνεται στα παιδιά που σήμερα ξεκινούν τις προσπάθειές τους στο στίβο των Πανελλαδικών Εξετάσεων και αναφέρει: «Σήμερα ξεκινά η τελική προσπάθεια ενός επίπονου αγώνα για την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Δουλέψατε μεθοδικά και σήμερα όλος αυτός ο μόχθος πρέπει να πραγματωθεί στο γραπτό που θα παραδώσετε.

Σας εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι σας, γιατί το αξίζετε!
Η σημερινή μέρα είναι το τέλος ενός δύσκολου δρόμου, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία νέα αρχή στη ζωή σας. Είναι η αφετηρία από μια σειρά αγώνων και διεκδικήσεων που θα χαράξουν το δικό σας μονοπάτι στον κόσμο και θα σχηματίσουν τη δική σας πορεία.

Η επιτυχία ή η αποτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ο πρώτος σταθμός στο μακρύ ταξίδι της ζωής σας. Μπορεί να φαντάζει αυτή τη στιγμή, ως η πιο κρίσιμη καμπή, στην πραγματικότητα όμως είναι μόνο ένα εφαλτήριο.

Η ζωή θα σας χαρίσει πολλές ευκαιρίες, θα σας δώσει δυνατότητες, αλλά και δυσκολίες, δοκιμασίες που θα σας οδηγήσουν σε ό,τι ονειρεύεστε και σε ό,τι ονειρευτείτε.

Γιατί, το κρίσιμο, παιδιά μου, σε όλη αυτή την πορεία είναι να μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας. Ονειρευτείτε, ζητήστε από τη ζωή να σας χαρίσει ό,τι αγαπάτε, παλέψτε, διεκδικήστε, επιμείνετε. Κατακτήστε τη γνώση, πραγματώστε τα όνειρά σας, φτιάξτε τον κόσμο που σας παραδίδουμε καλύτερο, γίνετε το μέλλον που θέλετε.

Η σημερινή μέρα θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας, είναι η μεγάλη αρχή προς το μέλλον σας. Αδράξτε την! Ξεκινήστε με χαμόγελο και κατακτήστε τον Κόσμο!

Καλή φώτιση και καλή επιτυχία!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.