ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Διασκέδαση και μάθηση για τα παιδιά και φέτος στο δήμο Βέλου-Βόχας

Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών λειτουργεί από την «Ανέλιξη» – Τι λέει η πρόεδρος Μαρία Καλλίρη

Και φέτος θα λειτουργήσει το ΝΠΔΔ “Ανέλιξη” του Δήμου Βέλου Βόχας θα λειτουργήσει το πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Απασχόληση” για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Βέλου Βόχας σε Βραχάτι και Βέλο. Η φετινή δημιουργική απασχόληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020. Θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 8.30 π.μ έως τις 13.30.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη από την Πέμπτη 18 Ιουνίου και οι αιτήσεις κατατίθενται στο κοινοτικό κατάστημα στο Βραχάτι, όπου στεγάζεται το ΝΠΔΔ “Ανέλιξη” (1ος όροφος) και στο Δημαρχείο Ζευγολατιού στο Γραφείο Δημάρχου (Σπ. Κοκκώνη 2-1ος όροφος) από τις 10.30 -13.30. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2741050423, 2741360520 & 521.

Η πρόεδρος της «Ανέλιξης» Μαρία Καλλίρη σε δηλώσεις της σημείωσε πως: «Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες (θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορός, ζωγραφική, γυμναστική κλπ).
Σκοπό μας αποτελεί και φέτος να δώσουμε στα παιδιά του δήμου μας μία διέξοδο απασχόλησης δίνοντας τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά με την καθοδήγηση πάντα έμπειρων και ειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της εκπαίδευσης».

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, λόγω των συνθηκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας βάσει οδηγιών τόσο από τον ΕΟΔΥ όσο και από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας για την επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος.

Γι αυτό το λόγο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας από την κατάθεση των αιτήσεων με μέγιστο αριθμό 50 παιδιών σε κάθε κλειστό γυμναστήριο.

Τέλος, θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα από τους γονείς ώστε να μην προσέρχονται στο πρόγραμμα παιδιά που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή νοσούν ή συγκατοικούν με άτομα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.