ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ανοιχτή επιστολή του τ. δήμαρχου Βόχας Σπύρου Χριστοδούλου

Ο τέως δήμαρχος απευθύνεται στον νυν δήμαρχο Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο σχετικά με το όχημα – πλυντήριο κάδων του 2006

Ανοιχτή επιστολή σχετικά με το όχημα – πλυντήριο κάδων του 2006 έστειλε στην εφημερίδα μας ο τέως δήμαρχος Βόχας Σπύρος Χριστοδούλου. Στην επιστολή απευθύνεται στον νυν δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Βέλου-Βόχας σχετικά με την τύχη του οχήματος. Ας δούμε αναλυτικά τι γράφει:

“Αγαπητοί συνδημότες,

Έχουν περάσει 13 χρόνια, από όταν οι καποδιστριακοί δήμοι Άσσου-Λεχαίου και Βόχας αποφάσισαν και προχώρησαν στην αγορά ενός καινούργιου πλυντηρίου κάδων για την καθαριότητα των δήμων τους.

Αυτό έγινε το 2006 (τέλος), αλλά από τότε μέχρι και σήμερα ούτε ο καποδιστριακός δήμος Βόχας, αλλά ούτε και μετά ο καλλικρατικός δεν έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν για την καθαριότητα των δήμων το πλυντήριο, το οποίο σημειωτέον στοίχισε 170.000€.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, διότι έχουν ακουσθεί διάφορα, αλλά παρ’ όλες τις υπενθυμίσεις και πιέσεις που ασκήσαμε στα Δ.Σ. των μετέπειτα χρόνων από το 2007 μέχρι σήμερα, δεν καταφέραμε τίποτα και η κατάληξη είναι μία:

Πληρώσαμε σαν δήμος Βόχας 85.000€ το μερίδιό μας, χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσουμε ούτε μία φορά.

Από πληροφορίες το πλυντήριο το έχει στείλει ο δήμος Κορινθίων σε ένα συνεργείο να το επισκευάσει.

Απευθύνομαι στον δήμαρχο Βέλου-Βόχας και στο δημοτικό συμβούλιο και τους καλώ να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το πλυντήριο να χρησιμοποιείται εξίσου και από τον δήμο μας, αλλά και από τον δήμο Κορινθίων.

Ζευγολατιό 12/7/2020

Φιλικά

Σπ. Χριστοδούλου, πρ. δήμαρχος Βόχας

* Οι φωτογραφίες του οχήματος που συνοδεύουν το άρθρο ανήκουν στον Χρ. Θερμό και είναι μεταξύ 2008-2011.

** Η εφημερίδα μας επιφυλάσσεται να ερευνήσει το θέμα του οχήματος και να δημοσιεύσει τα δεδομένα σε αναλυτικό ρεπορτάζ.

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.