ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δυο βανάκια με οικολογικό προφίλ για τις υπηρεσίες του δήμου Βέλου-Βόχας

Ικανοποιημένος ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος για την αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των υπηρεσιών ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού

Δύο μεταχειρισμένα βανάκια που θα καλύψουν τις ανάγκες των υπηρεσιών ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού αγόρασε πριν λίγες μέρες ο δήμος Βέλου-Βόχας. Τα δύο οχήματα παραδόθηκαν στο δήμο με αυτοκόλλητα οικολογικών μηνυμάτων σε όλες τις όψεις τους, έτσι ώστε εκτός από αυτήν καθεαυτήν τη δουλειά τους να γίνουν και φορείς της καλόπιστης προπαγάνδας υπέρ της ανακύκλωσης, της ορθής διαχείρισης του νερού κ.ά.

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος δήλωσε ικανοποιημένος από την αγορά αυτή, η οποία προέκυψε μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και σημείωσε: «Η δημοτική αρχή λειτουργεί πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη. Με την αγορά των αυτοκινήτων η διεκπεραίωση των εργασιών γίνεται γρηγορότερα. Ταυτόχρονα διασφαλίζονται καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας των εργαζομένων του δήμου».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα van του δήμου προβάλλουν και προωθούν οικολογικά μηνύματα στους δημότες, γεγονός που δείχνει την διάθεση του δήμου Βέλου Βόχας να σκιαγραφήσει ένα άλλο προφίλ για το μέλλον, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Τα μηνύματα έχουν να κάνουν με την ανακύκλωση που θα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, τις ακτές και τις θάλασσες που θα πρέπει να διατηρούμε καθαρές και το νερό που δεν θα πρέπει να σπαταλάμε άσκοπα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.