ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δήμος Κορινθίων: Σεμινάρια για τη “Γαλάζια Σημαία”

Στόχος είναι  η σωστή και συνεχής καθαριότητα της ακτής, η προσεγμένη φροντίδα των χώρων πρασίνου, αλλά και η καλή συμπεριφορά προς το κοινό και τις επιχειρήσεις

Στα πλαίσια των απαιτήσεων του προγράμματος  «Γαλάζια Σημαία» ο Δήμος  και οι υπεύθυνοι της ακτής  υποχρεούνται να παρουσιάσουν  τουλάχιστον πέντε διαφορετικές δραστηριότητες  περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Μία  από τις δραστηριότητες αυτές,  όπως αναφέρονται και στον πίνακα ανακοινώσεων  του προγράμματος στην παραλία «Καλάμια» έχει τίτλο: Σεμινάριο στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου  με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους για την ανάγκη προστασίας της φύσης

Σκοπός  της παρουσίασης  ήταν  η σωστή και συνεχής καθαριότητα της ακτής, η προσεγμένη φροντίδα  των χώρων πρασίνου, η καλή συμπεριφορά προς το κοινό και τις επιχειρήσεις.

Το Σεμινάριο έγινε στις 29/7/2020 στης αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και προσήλθαν οι αντιδήμαρχοι, οι επιστάτες της καθαριότητας, προσωπικό της καθαριότητας του Δήμου και ειδικού συνεργάτες του Δήμου.

Παρουσιάστηκαν τα κριτήρια της Γαλάζιας Σημαίας με έμφαση την περιβαλλοντική διαχείριση για την φροντίδα της ακτής Καλάμια  και  υπήρχε ανταλλαγή απόψεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.