ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Στον Αθηναϊκό Τύπο η υπογραφή της σύμβασης ηλεκτροφωτισμού στο δήμο Βέλου-Βόχας

KONTRA NEWS και newsbomb.gr ασχολήθηκαν εκτενώς με την σύμβαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος για την ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού στο δήμο του

Αίσθηση έχει κάνει η είδηση της πρόσφατης υπογραφής της σύμβασης του μεγάλου έργου αντικατάστασης και αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού του δήμου Βέλου Βόχας. Η είδηση αυτή φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ news όπου μιλά για ένα από τα πλέον σύγχρονα έργα αναβάθμισης οδοφωτισμού της χώρας. Ανάλογο αφιέρωμα υπήρξε και στο ειδησεογραφικό σάιτ newsbomb.gr.

Ως φαίνεται, ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος έκανε την σωστή κίνηση και επιλογή, και τώρα που όλα ξεκινούν έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος αφού, όπως σημειώνεται, πρόκειται για την επίτευξη ενός εμβληματικού έργου, υπερσύγχρονου τεχνολογικά, που δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον δήμο του.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός, πως στο άρθρο της ΚΟΝΤΡΑ NEWS δίδεται έμφαση στο ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά, αφού την πρώτη είχε μείνει μια έγκυρη προσφορά και ο Δήμαρχος, η επιτροπή διαγωνισμού και ο τεχνικός σύμβουλος, αποφάσισαν να μην ανοιχθεί η συγκεκριμένη προσφορά και να επαναληφθεί ο διαγωνισμός για να επιτευχθεί και οικονομικός ανταγωνισμός, δηλαδή περαιτέρω, μείωση κόστους για τον δήμο.

Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως το παραπάνω γεγονός είναι εξαιρετικά σπάνιο εν Ελλάδι και αποτελεί υπόδειγμα δεοντολογίας, και ηθικής ακεραιότητας στην αυτοδιοίκηση, εξαίροντας μαζί και τη νέα εποχή που φέρνει το συγκεκριμένο έργο στο δήμο Βέλου Βόχας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.