ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Πρωτοβουλία για το περιβάλλον-Πολίτες δήμου Βέλου-Βόχας: Τι ζητούν από τον Αννίβα Παπακυριάκο

Ανοιχτή επιστολή προς το δήμαρχο Βέλου-Βόχας

Ανοιχτή επιστολή των πολιτών «Πρωτοβουλία για το περιβάλλον-Πολίτες δήμου Βέλου-Βόχας» προς τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο, δόθηκε στη δημοσιότητα, όπου αναφέρονται μια σειρά αιτημάτων απότοκα της δημόσιας συζήτησης-ενημέρωσης που είχε διοργανώσει η Πρωτοβουλία στις 5-7-2020 σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων στον δήμο.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει:
«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Βέλου Βόχας,

Τρεις μήνες συμπληρώνονται από την δημόσια συζήτηση-ενημέρωση που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία μας στις 5-7-2020 σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων στον δήμο μας. Στην εκδήλωση αυτή, αναλάβατε κάποιες δεσμεύσεις, οι οποίες όμως παραμένουν εκκρεμείς, παρά και το νέο αίτημά μας, που στάλθηκε στο γραφείο σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στις 18-08-2020.

Σας καλούμε λοιπόν να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας και να ενημερώσετε άμεσα και δημόσια σχετικά με:

– Τα αποτελέσματα των μετρήσεων που πραγματοποίησε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ κατά την φωτιά στο ΚΔΑΥ Μπολατίου τον περασμένο Ιανουάριο.
– Τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με την ανακύκλωση
– Το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων

Δεδομένου ότι δεν έχει οριστεί ακόμη δημόσια ενημέρωση σχετικά με το νερό στον δήμο μας, όπως έχετε δεσμευτεί ότι θα πραγματοποιηθεί, σας καλούμε να αναρτήσετε δημόσια τα αποτελέσματα των μετρήσεων που πραγματοποιούνται σχετικά με την ποιότητα του νερού που φτάνει στα σπίτια μας.

Η βελτίωση της καθημερινότητάς μας είναι χρέος όλων μας και καθένας οφείλει να πράττει ό,τι μπορεί από την θέση που κατέχει. Η ενημέρωση των πολιτών και η άμεση κινητοποίηση για θέματα μείζονος σημασίας, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και η ύδρευση, αποτελούν ύψιστο καθήκον των διοικούντων.
Κατόπιν αυτών , προσβλέπουμε στην άμεση απάντηση και ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση
Πρωτοβουλία για το περιβάλλον-Πολίτες δήμου Βέλου-Βόχας»

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.