ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Στην Market In περνάει το Super Market ΣΠΑΚ στο Ζευγολατιό

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν βάλει λουκέτο η αλυσίδα ΣΠΑΚ, η Market In ενοικίασε το ακίνητο στο Ζευγολατιό

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται μετά το λουκέτο που έβαλε η γνωστή ελληνική περιφερειακή αλυσίδα super market ΣΠΑΚ. Τα 10 καταστήματά της έκλεισαν πριν από λίγες μέρες, όμως φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία σε εξέλιξη με άλλη μεγάλη αλυσίδα super market.

Συγκεκριμένα, το πρώτο σημείο της αλυσίδας ΣΠΑΚ απέκτησε ως ακίνητο η Market In, αφού προχώρησε στην ενοικίαση του ακινήτου στο Ζευγολατιό, που στεγαζόταν το υποκατάστημα της ΣΠΑΚ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η αλυσίδα super market Market In διαπραγματεύεται και για άλλα δύο σημεία, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλους retailers. Να σημειωθεί ότι, εκτός από το Ζευγολατιό, τα υπόλοιπα σημεία της ΣΠΑΚ βρίσκονται στην Κόρινθο, στο Λουτράκι, στον Άσσο, στο Κοσκολέτο, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και στη Στιμάγκα.

Κατά πληροφορίες από το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Κορινθίας, στο κλείσιμο των καταστημάτων η ΣΠΑΚ είχε 85 εργαζόμενους.

Ποια είναι η MARKET IN

Η εταιρεία MARKET IN ιδρύθηκε το 1990 και παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν στην αγορά κατά τα πρώτα χρόνια ζωής της MARKET IN, η εταιρεία πέτυχε μέσα σε 30 χρόνια, να εδραιωθεί και να γίνει μια από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες Super Market στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας ως μέλος του ομίλου «ΑΣΤΕΡΑΣ» και αργότερα στον όμιλο «ΕΛΟΜΑΣ», η MARKET IN ανεξαρτητοποιήθηκε το έτος 2007 και έκτοτε είναι ένας αυτόνομος όμιλος εταιρειών.

Εξαγοράζοντας καταστήματα από αλυσίδες όπως «ΣΤΑΪΚΟΣ», «ΦΙΛΙΑ», «ALIMENTA NOVA», «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ», «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», «ΛΙΑΣΚΟΣ», «ΠΡΩΤΕΑΣ», «ALIMENTA TOP», «WELCOME MARKET», «UNIK» και «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», κατάφερε από το έτος 1999 και ως σήμερα να εντάξει στη δύναμή της περισσότερα από 70 νέα καταστήματα.

Η αλυσίδα Super Market MARKET IN απαριθμεί συνολικά 203 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων καταστημάτων, DAILY’S Convenience stores (7 καταστήματα) και ECONOMY (6 καταστήματα).

Στην εταιρεία MARKET IN απασχολούνται περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι, προσφέροντας μεγάλο κοινωνικό έργο στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Από τον Αύγουστο του 2013 η MARKET IN χρησιμοποιεί τις νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής, έκτασης 30.000m2 στεγασμένου χώρου που εξυπηρετεί τα καταστήματα Αττικής και Νοτίου Ελλάδος. Το 2017 η MARKET IN απέκτησε και 20 κέντρο αποθήκευσης και διανομής στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, έκτασης 25.000m2 που εξυπηρετεί τα καταστήματα Στερεάς Ελλάδος, Θεσσαλίας, Λευκάδος και Βορείου Ελλάδος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.