ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περαιτέρω στελέχωση χρειάζεται η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Κορίνθου

Συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας του Νομού Κορινθίας με τον Διοικητή, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και τον Διευθυντή του Παθολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

Τα χρονίζοντα και μη προβλήματα της Μεσογειακής Μονάδας συζητήθηκαν χθες Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προεδρείου του Συλλόγου Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας του Νομού Κορινθίας με τον Διοικητή, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και τον Διευθυντή του Παθολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Στη συνάντηση, στην οποία επικράτησε κλίμα συνεννόησης, αλληλοκατανόησης και αλληλοσεβασμού, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια επίλυσης τους, υπό το πρίσμα και την επιδίωξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής και του Τμήματος Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου.

Δόθηκε η αμοιβαία διαβεβαίωση ότι θα ενταθεί και θα εμπεδωθεί η προαναφερόμενη επικοινωνία και θα είναι επαναλαμβανόμενη και συνεχής  η μεταξύ των δύο πλευρών προσπάθεια ώστε να επιλύεται άμεσα η οποιαδήποτε τυχόν δυσλειτουργία.

Εκφράζεται η ευχή να ενισχυθεί άμεσα η στελέχωση της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, ώστε να είναι με τον τρόπο αυτό απόλυτα προστατευμένοι οι ασθενείς της Μονάδας αλλά και να υπάρχει η ευχέρεια και η δυνατότητα ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης του Παθολογικού Τμήματος με τον Ιατρό της Μονάδας.

Τέλος εκφράστηκε από όλες τις πλευρές η δυσαρέσκεια και η καταδίκη συμπεριφορών που δεν συνάδουν με το απαιτούμενο ήθος που επιβάλλεται να επιδεικνύουν όλα τα στελέχη του Νοσοκομείου αλλά και οι ασθενείς, ώστε να καθίσταται έτι περαιτέρω αναποτελεσματική η επίβλεψη της Μονάδας τόσο από την πλευρά του Διευθυντή του Παθολογικού Τμήματος όσο και από την πλευρά της Διοίκησης.

Κατηγορίες:ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.