ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

250.000€ από την Περ. Πελοποννήσου για το γήπεδο Αρχαίων Κλεωνών

Ευχαριστίες του δημάρχου Νεμέας κ. Φρούσιου στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Γκιολή και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη

Στην χρηματοδότηση του έργου κατασκευής γηπέδου φυσικού χλοοτάπητα και αρδευτικού δικτύου  στο γήπεδο Αρχαίων Κλεωνών, συνολικού προϋπολογισμού 250.000€ προχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το έργο μείζονος σημασίας για την περιοχή και τις δυνατότητες που παρέχονται στη νεολαία για αθλητισμό, αποτελούσε πάγιο αίτημα κατοίκων και αιρετών, σχεδόν για 15 χρόνια. Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, υποστήριξε στοχευμένα την υλοποίηση του έργου σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού και ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το ενέταξε στις χρηματοδοτήσεις αθλητικών έργων στην Κορινθία.

Ικανοποιημένος ο δήμαρχος Νεμέας, κ. Φρούσιος Κων/νος, από την άμεση ανταπόκριση και τις ταχύτατες ενέργειες εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη, κ. Νίκα Παναγιώτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, κ. Γκιολή Αναστάσιο καθώς και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, κ. Μαντζούνη Ιωάννη.

Το έργο εξετάστηκε σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα έχει δημοπρατηθεί ως το τέλος του χρόνου.

Κατηγορίες:ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.