ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ο Αννίβας πέτυχε τη χρηματοδότηση για το δημαρχείο στο Ζευγολατιό!

Μια ιστορική μέρα για το Ζευγολατιό και το δήμο Βέλου-Βόχας που περιμένει χρόνια ολόκληρα την ολοκλήρωση ενός σύγχρονου διοικητηρίου – Έρχονται και άλλα ευχάριστα νέα, τονίζει στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας, ο οποίος τη Δευτέρα 30/11 θα ενημερώσει πλήρως για την πορεία του έργου

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του μεγάλου έργου του δημαρχείου στο Ζευγολατιό.

Το έργο που επί σειρά ετών ανέμεναν οι δημότες του δήμου Βέλου-Βόχας, το έργο που στοίχειωνε το δήμο από το 2004, το έργο που ο Αννίβας Παπακυριάκος πήρε στις πλάτες του και προσπάθησε επανειλημμένα να εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, βρήκε επιτέλους την οδό για την ολοκλήρωσή του.

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ η μεγάλη χρηματοδότηση που υπογράφηκε από τον υπουργό Εσωτερικών και αφορά την περαίωση του έργου. Ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος που υποσχέθηκε κι άλλα ευχάριστα νέα έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα για το Δήμο Βέλου Βόχας.

Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα για το Ζευγολατιό.

Προσπάθειες, αγωνίες και κόποι 10 ετών δικαιώθηκαν με την οριστική απόφαση χρηματοδότησης του μεγάλου έργου της αποπεράτωσης του δημαρχείου στο Ζευγολατιό.

 Η ένταξη του έργου με τίτλο ΄΄ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΄΄ στο πρόγραμμα ΄΄ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ΄΄ έργο ύψους 2.950.000,00€ υπογράφηκε στις 27/11/2020.

Το δημαρχιακό κτίριο στο Ζευγολατιό θα αποπερατωθεί και θα αποτελέσει το σύγχρονο διοικητήριο του Δήμου Βέλου-Βόχας που δημιουργήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια, κάτω από τις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες μέσα από τεράστιες προσπάθειες και αγώνες.

Για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου, εκτός από τη βαθιά ικανοποίηση της χρηματοδότησης ενός μεγάλου και σπουδαίου έργου, η εξασφάλισή της, είναι μία δικαίωση του συνεχούς αγώνα που δώσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το τιμόνι του δήμου Βέλου-Βόχας όταν βρήκαμε ένα έργο τελματωμένο-απενταγμένο, χωρίς καμία ελπίδα υλοποίησης.

Πάνω στο έργο αυτό, στο οποίο εμείς με σοβαρότητα και υπομονή προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση, κάποιοι έχτισαν ψεύτικη, λαϊκίστικη αντιπολίτευση. Ας είναι..

Όμως, η αλήθεια πάντα νικά στο τέλος, και σήμερα είναι μια μέρα χαράς για όλους. Στο προσεχές εξάμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησης.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες, ότι εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την βελτίωση όλων των συνθηκών διαβίωσης στον τόπο που αγαπάμε.

Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ταπεινότητα και γνώση.

Δεδομένου ότι έρχονται κι άλλα καλά νέα για το δήμο μας, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε κι άλλες στιγμές χαράς σαν τη σημερινή.

Τη Δευτέρα θα ενημερώσω αναλυτικά για την πορεία του έργου και για όλους όσους βοήθησαν για την ένταξή του.

Ο Δήμαρχος σας

Αννίβας Παπακυριάκος»

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.