ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Απάντηση Βασιλείου για το θέμα της πλατείας Βραχατίου: «Τελικά τι θέλετε να κερδίσετε με την τοποθέτηση σας κ. Λιβάνη;»

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου απαντά στον πολιτικό μηχανικό Ευθύμιο Λιβάνη σχετικά με την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του χωριού – «Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση είναι μάλλον στείρα λογική», επισημαίνει

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος, γράφει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιώργος Βασιλείου, του πολιτικού μηχανικού Ευθύμιου Λιβάνη σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας του Βραχατίου σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

1. Στο Τοπικό Συμβούλιο την 6η Νοεμβρίου 2020 τέθηκε το θέμα της ανάπλασης της πλατείας του Βραχατίου. Ως Πρόεδρος εισηγήθηκα το θέμα της ημερήσιας διάταξης και παρουσίασα στα μέλη του συμβουλίου το σχέδιο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας, το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα.

2. Προς ενημέρωση όλων των μελών του Συμβουλίου ο Δήμαρχος είχε συγκαλέσει συνάντηση στο γραφείο του, πριν έρθει το θέμα σε συνεδρίαση του Τοπικού, προκειμένου να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε, καθώς επίσης και να προτείνουμε τυχόν αλλαγές περί του σχεδίου της πλατείας. Στην συγκεκριμένη συνάντηση προσήλθαν τα κάτωθι μέλη: Εγώ ως Πρόεδρος καθώς επίσης και οι κ.κ. Κολοκοντές Αλέξανδρος, Νικολάου Δημήτρης, Μπουγάς Βασίλης και Αλέκος Καλλίρης. Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βραχατίου κα. Μαρία Καλλίρη και Γιώργος Δαληβίγκας.

3. Επίσης προς γνώση όλων δεν κατατέθηκε επίσημα κάποιο άλλο σχέδιο για την ανάπλαση της πλατείας.

4. Η κεντρική πλατεία του Βραχατίου δεν αποτελεί τη μοναδική πλατεία του χωριού, όπως θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Λιβάνης, αφού έχει διατελέσει και Πρόεδρος. Υπάρχουν επίσης η πλατεία Τζούπιζας, η μικρή πλατεία δίπλα στο αγροτικό ιατρείο και η πλατεία έμπροσθεν του Κοινοτικού Καταστήματος.

5. Τέλος η πρόταση ανάπλασης προέκυψε μετά από διαβουλεύσεις, συναντήσεις και συζητήσεις ώστε η πλατεία μας να είναι λειτουργική, ασφαλής και να αποτελεί σημείο επαφής για όλους μας.

Σας γνωρίζω δε ότι είναι μία πλατεία που εξυπηρετεί τις τωρινές ανάγκες των πολιτών μας, και όχι μόνο, και είναι ευκόλως προσβάσιμη σε όλους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας μας.

Όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να δει την πρόταση ανάπλασης της πλατείας στο γραφείο της Κοινότητας Βραχατίου. Ενδεικτικά αναρτάται σχεδιαστική άποψη παρακάτω.

Τελικά τι θέλετε να κερδίσετε με την τοποθέτηση σας κ. Λιβάνη;

Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση μάλλον είναι στείρα λογική.

Νομίζω ότι όποιος βλέπει χωρίς παρωπίδες καταλαβαίνει πόσα πράγματα έγιναν, γίνονται και έχουν προγραμματιστεί για το Βραχάτι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.