ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτυχημένη η παρουσίαση της 2ης πρόσκλησης χρηματοδότησης LEADER

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών έλαβε χώρα η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε  το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την ΑΝΒΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Κορινθίας έλαβε χώρα η ενημερωτική e-ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της 2ης πρόσκλησης χρηματοδότησης LEADER, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Εισηγητής στην e-ημερίδα ήταν ο περιβαλλοντολόγος & συντονιστής του τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER κος. Αντώνης Παπαδημητρίου. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Δ.Σ της ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ &  Δήμαρχος Γορτυνίας κος Κούλης Ευστάθιος, οΠρόεδρος της Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος (ΕΔΠ) CLLD/LEADER κος Αποστολόπουλος Απόστολος, ο Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος ΕΔΠ  CLLD/LEADER κος Νίκος Παπαβασιλείου και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κορινθίων & το μέλος ΕΔΠ CLLD/LEADER  κος Γεώργιος Πούρος.

Με το περάς της παρουσίασης της δράσης, την οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετεστο κανάλι του Επιμελητηρίου στο Ytube,ο Πρόεδρος κος Παναγιώτης Πιτσάκης έθεσεόλα τα ζητήματα που προέκυψαν με τα αποτελέσματα της 1ης πρόσκλησης Leader, σε συνέχεια των αιτημάτων που δέχτηκε από επιχειρηματίες- μέλη.

Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να θυμίσουμε ότι στην 1η πρόσκληση της δράσης leader υποβλήθηκαν 83 προτάσεις από τις οποίες εγκρίθηκαν μόνο 12. Το αποτέλεσμα αυτό δυσαρέστησε αλλά και προβλημάτισε τους επενδυτές, οι οποίοι στράφηκαν στο Επιμελητήριο μας.

Με κύριο μέλημα την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του ενδιαμέσου φορέα διαχείρισης, ΑΝΒΟΠΕ, ο Πρόεδρος κος Πιτσάκης σημείωσε τις ευθύνες των μελετητών και συνέστησε μεγαλύτερη προσοχή κατά την υποβολή των δικαιολογητικών. Στο ζήτημά τοποθετήθηκαν οι κύριοι Παπαδημητρίου, Κούλης, Αποστολόπουλος, Παπαβασιλείου & Πούρος. 

 Ο κος Πιτσάκης τόνισε «την ανάγκη άμεσης αύξησης του προϋπολογισμού προκειμένου να ενισχυθούν περισσότερα έργα» και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε η e-ημερίδα με την δέσμευση ότι όλοι οι φορείς θα ενώσουν της δυνάμεις τους  προκειμένου να αυξηθεί ο προϋπολογισμός. Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/3mwEQt3

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.