ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεμέα: Αιτήσεις για δωρεάν τηλεοπτική κάλυψη σε 10 οικισμούς

Ο Δήμος Νεμέας, σε συνέχεια της υπογραφής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 14177/14-5-2021, ανακοινώνει τη λειτουργία της πλατφόρμας για τη δράση «Λευκές Περιοχές».

Με τη δράση «Λευκές περιοχές», 160.869 νοικοκυριά σε 4.079 οικισμούς που βρίσκονταν εκτός τηλεοπτικής κάλυψης αποκτούν πρόσβαση σε αυτή δωρεάν και για διάστημα οκτώ ετών, με μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι μπορούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2021 να υποβάλουν αίτηση:

  1. ψηφιακά στη σελίδα https://white-areas.gov.gr χωρίς υποχρέωση επισύναψης ή προσκόμισης δικαιολογητικών
  2. Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους ΚΕΠ (εναλλακτικά και στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Νεμέας). Σ’ αυτή την περίπτωση ο αιτών θα πρέπει να έχει μαζί του αντίγραφο Δ.Α.Τ. ή άλλο επίσημο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, άδεια παραμονής κ. α.) και αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο.

Στις «Λευκές Περιοχές» του Δήμου Νεμέας ανήκουν οι παρακάτω οικισμοί : Αηδόνια, Αρχ. Νεμέα, Γαλατάς, Δάφνη, Δερβενάκια, Κούτσι, Κουτσομόδι, Λεόντιο, Νεμέα, Πετρί.

Πλέον, δίχως γραφειοκρατία και άσκοπες μετακινήσεις, οι πολίτες των απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.