ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Συγκροτήθηκε το Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου-Βόχας

Πρώτη πρόεδρος εκλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία η Κική Στεργιοπούλου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του νεοσύστατου Σώματος Εθελοντών Δήμου Βέλου-Βόχας για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Θυμίζουμε, ότι το Σώμα Εθελοντών, ιδρύθηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους και αποτελεί την εξέλιξη και μετουσίωση της Ομάδας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Δράσης που επί σειρά ετών, υπό τον συντονισμό της Κικής Σαλκιτζόγλου, άφησε στην περιοχή, ένα θετικό στίγμα σε κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Ιουνίου, στο ΚΑΠΗ Βραχατίου. Είχε προηγηθεί η επιτυχηµένη Γενική Συνέλευση του Σώματος στις 13 Ιουνίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου, όπου είχε πραγματοποιηθεί οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων.

Στο προσκλητήριο για τις εκλογές ανταποκρίθηκαν σχεδόν 130 μέλη του νεοσύστατου Σώματος Εθελοντών και πρώτη με ευρεία πλειοψηφία αναδείχθηκε η Κική Στεργιοπούλου, η οποία συγκέντρωσε 79 ψήφους, αναδεικνύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη αποδοχή την οποία απολαμβάνει. Δεδομένου μάλιστα ότι η δεύτερη απείχε 30 ολόκληρες ψήφους, ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις που η κάλπη υπέδειξε με σαφήνεια ποιο μέλος πρέπει να κάτσει στην καρέκλα του προέδρου.

Φωνή λαού λοιπόν, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Εθελοντών Δήμου Βέλου-Βόχας διαμορφώθηκε ως εξής:

  • ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: ΚΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΑΝΑΠΛ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: ΖΕΤΑ ΠΑΝΟΥΣΗ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
  • ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΟΥΛΑ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ
  • ΤΑΜΙΑΣ: ΚΙΚΗ ΣΚΟΥΡΑ
  • ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ: ΒΑΣΩ ΤΣΙΑΚΟΥ
  • ΜΕΛΗ: ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΠΑΤΣΙΩΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ – ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ, ΒΙΚΗ ΛΟΥΒΗ, ΒΙΒΗ ΚΑΛΟΦΟΡΙΔΟΥ

Εδώ να σημειώσουμε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει 11 μέλη συμμετέχει τιμής ένεκεν η Κική Σαλκιτζόγλου, η οποία θυμίζουμε ότι είναι αυτή που «έσπειρε» την ιδέα του εθελοντισμού στο δήμο Βέλου-Βόχας και συντόνισε την πρώτη Ομάδας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Δράσης. Η κα Σαλκιτζόγλου αναγορεύτηκε σε επίτιμη πρόεδρο, ως μικρή ένδειξη αναγνώρισης του έργου της, και θα συμμετέχει εσαεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΛΟΥΒΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως τονίζεται σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, µε ενότητα και νέα ορµή πρόκειται να συνεχίσει την Διατήρηση των αρχών του Εθελοντισµού και της συνεισφοράς στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε σιδεροκέφαλοι και καλή θητεία σε όλους!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.