ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Δήμος Σικυωνίων: Ξεκινάει η κατασκευή του Δημοτικού Σταδίου στην Ανατολική Τραγάνα

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου από τον δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο η σύμβαση με τον ανάδοχο

Αμ’ έπος αμ’ έργον, λέει το αρχαίο ελληνικό ρητό που στην περίπτωση του δημάρχου Σικυωνίων ισχύει απόλυτα. Ο Σπύρος Σταματόπουλος έχει αποδείξει ότι κινείται γρήγορα και αποτελεσματικά όχι μόνο στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων –που εκεί ομολογουμένως έχει σπάσει κάθε ρεκόρ– αλλά και στην υλοποίηση των έργων.

Έτσι λοιπόν, το έργο της κατασκευής του Δημοτικού Σταδίου στην Ανατολική Τραγάνα που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και έχει λάβει χρηματοδότηση που αγγίζει το 1,4 εκατ. ευρώ, σήμερα υπογράφηκε ως προς τη σύμβασή του.

Στο γραφείο του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Κώστα Σαρχάνη έπεσαν οι υπογραφές με τον ανάδοχο και το έργο της κατασκευής ξεκινά!

Θυμίζουμε ότι το έργο έρχεται να δώσει απάντηση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του δήμου Σικυωνίων και προβλέπει τη δημιουργία και λειτουργία κουλουάρ στίβου 8 διαδρομών, εγκαταστάσεων άλματος εις ύψος, εις μήκος και επί κοντώ, ρίψεων δίσκου, ακοντίου, σφύρας και σφαίρας, αλλά και την λειτουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα.

Το Δημοτικό Στάδιο Κιάτου αναμένεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων και των αθλητικών συλλόγων, αλλά και να καταστήσει το δήμο Σικυωνίων αθλητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.