ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δήμος Κορινθίων: Η ισχύς εν τη…απογραφή!

Β.Νανόπουλος: Αξιοποιούμε την ευκαιρία της απογραφής, ισχυροποιούμε το δήμο Κορινθίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Ελληνική Στατιστική υπηρεσία η απογραφή. Κάθε πολίτης μπορεί και πρέπει να συμμετέχει αφού έτσι δίνει την δυνατότητα στο δήμο να ισχυροποιηθεί, την δυνατότητα να αλλάξει τα πληθυσμιακά του δεδομένα και να διεκδικήσει περισσότερους πόρους από εθνικά και ευρωπαικά προγράμματα.

«Ισχυροποιούμε την θέση μας ως δήμος συμμετέχοντας στην Απογραφή. Σας καλώ όλους να συμβάλετε, όλους να συμμετέχετε, όλους να απογραφείτε χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις. Η απογραφή είναι ευκαιρία αλλά και στοίχημα! Όλοι μαζί μπορούμε να το κερδίσουμε» σημειώνει ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Η διαδικασία, λόγω και της πανδημίας, έχει τροποποιηθεί. Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να απογραφούν ηλεκτρονικά και μόνο στην περίπτωση που θα συναντήσουν προβλήματα θα απευθυνθούν στους υπαλλήλους της υπηρεσίας οι οποίοι έχουν ήδη επισκεφτεί τις οικίες προκειμένου να ενημερώσουν αλλά και να αποδώσουν τον μοναδικό κωδικό απογραφής σε κάθε νοικοκυριό.  Αυτή η διαδικασία θα λάβει χώρα το διάστημα 27 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου.

Τα βήματα της ηλεκτρονικής απογραφής είναι απλά:

  • Εισέρχεστε στην πλατφόρμα gov.gr
  • Συνδέεστε με τους κωδικούς TaxisNet
  • Συμπληρώνετε τον μοναδικό κωδικό απογραφής που έχει παραδοθεί στην οικία σας

Και απογράφεστε, απλά – εύκολα και γρήγορα!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΛΣΤΑΤ.

Διεύθυνση Στατιστικών Πληθυσμού, Απασχόλησης & Κόστους Ζωής | Τμήμα Στατιστικών Πληθυσμού και Μετανάστευσης Τηλ.: .: 213 135 2894, 213 135 2887, 213 135 2873, 213 135 2911, 213 135 2913

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.