ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ: Η πραγµατική δηµοτική αλλαγή είναι ΕΔΩ!

Νέα πρόσωπα. Νέα διοίκηση. Νέες Δυνάµεις.

Με απόφαση του επικεφαλής των “Νέων Δυνάµεων”, υποψηφίου Δηµάρχου Βέλου-Βόχας, κ. Μιχάλη ΛΙΑΚΟΥ, ορίζονται ως Eιδικοί Συντονιστές για την επερχόµενη εκλογική αναµέτρηση της 08ης Οκτωβρίου 2023, οι κάτωθι:

Για τη δηµοτική ενότητα Βόχας: Γιώργος ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – Ζευγολατιό, Αρχιτέκτων µηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, M.S.C. Πολεοδόµος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων µηχανικών Ν. Κορινθίας

Ο Γιώργος Βουδούρης γεννήθηκε το 1971 στο Ζευγολατιό. Σπούδασε Αρχιτέκτονας Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έλαβε M.Sc. από το ίδιο πανεπιστήµιο στην Πολεοδοµία και Χωροταξία. Στο τέλος των σπουδών του, έδωσε διάλεξη µε θέµα «Το πρόγραµµα Ι. Καποδίστριας και η εφαρµογή του στο Δήµο Βόχας Κορινθίας. Τα χρόνια που έµενε στην Αθήνα, συνεργάστηκε µε πολλά µελετητικά και πολεοδοµικά γραφεία. Από το 2003 επέστρεψε στο Ζευγολατιό όπου διατηρεί µέχρι και σήµερα, αρχιτεκτονικό γραφείο. Έχει συνεργαστεί µε την Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας, στη διεύθυνση Πολεοδοµίας & Χωροταξίας και στη διεύθυνση Μελετών των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Έχει δηµοσιεύει έργα του, στο περιοδικό «Κτίζω-δηµιουργώ», στο βιβλίο της «2ης έκθεσης αρχιτεκτονικού έργου» από το σύλλογο αρχιτεκτόνων Κορινθίας, Επίσης έχει δηµοσιεύει άρθρα σχετικά µε τη φυσική δόµηση, στην εφηµερίδα «Γνώµη Πολιτών» και στην εφηµερίδα «Κορινθιακή». Είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα, στο σχεδιασµό και κατασκευή κτιρίων, συνδυάζοντας σύγχρονα µε φυσικά υλικά. Έχει συµµετάσχει µε τα παραπάνω έργα σε Πανελλήνιες και Διεθνείς εκθέσεις.

Αποτελεί ιδρυτικό µέλος στον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο «Ο Βελλερεφών» της Αρχαίας Κορίνθου, µέλος του Κορινθιακού Θεάτρου «Βασίλης Ρώτας» και µέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιγιαλίου «Απόλλων». Είναι µέλος του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδος και πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Νοµού Κορινθίας. Τα τελευταία χρόνια συµµετέχει σε οµάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Κορινθίας, µε αντικείµενο τον άνθρωπο, την φύση και την αειφόρα συνύπαρξη τους. ενώ ασχολείται ενεργά µε τον πολιτισµό και ειδικά µε το θέατρο.

Για τη δηµοτική ενότητα Βέλου: Ελένη ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΒέλο, Δικηγόρος, Απόφοιτος Νοµικής Σχολής Εθνικού, Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, L.L.M. McGill University, Καναδά Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Νοµικός Σύµβουλος του Οµίλου επιχειρήσεων «CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.»

Η Ελένη Καρυοφύλλη είναι Δικηγόρος. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Βέλο όπου ολοκλήρωσε τη γενική εκπαίδευση. Αποφοίτησε από τη Νοµική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών και έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στον τοµέα του Διεθνούς Δικαίου στο McGill University του Καναδά, τις οποίες ολοκλήρωσε µε υποτροφία. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Νοµικός Σύµβουλος στον Όµιλο εκδοτικών επιχειρήσεων «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» (εφηµερίδα ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ κλπ) και συµµετείχε στην οµάδα Ελλήνων Δικηγόρων του επιχειρηµατία Ιβάν Σαββίδη από τη θέση του Νοµικού Συµβούλου της εταιρείας «DIMERA ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ». Σήµερα είναι Νοµικός Σύµβουλος στον Όµιλο επιχειρήσεων «CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ» και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Διαθέτει σηµαντική και πολυετή εµπειρία σε πολλούς τοµείς του δικαίου, όπως στο Εργατικό Δίκαιο, στο Δίκαιο Μέσων Ενηµέρωσης, στο Εµπορικό, Διοικητικό Δίκαιο, Δίκαιο πνευµατικής ιδιοκτησίας και ακινήτων.

Όπως ανακοινώθηκε τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των ονομάτων των Συντονιστικών Επιτροπών για κάθε δημοτική ενότητα.

Γιατί όπως τονίζει καταλήγοντας το Δελτίο Τύπου:
Το Βέλο, η Βόχα
χρειάζονται ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
χρειάζονται Μιχάλη ΛΙΑΚΟ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.