ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Ξυλόκαστρο: Ασφαλτοστρώσεις 15χλμ στα χωριά

Τρίκαλα – Μάννα, Πιτσά- Άνω Πιτσά και Πύργος-Άνω Καλλιθέα οι τρεις περιοχές που επωφελήθηκαν από το έργο

Οι οδικοί άξονες επαρχιακής Οδού Τρικάλων μέχρι Μάννα μήκους 6.000 μέτρων, Πιτσά- Άνω Πιτσά μήκους περίπου 5.500 μέτρων και Πύργος-Άνω Καλλιθέα μήκους περίπου 3.500 μέτρων ασφαλτοστρώθηκαν και διαμορφώθηκαν από το δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με στόχο να βοηθήσουν στην ανάδειξη δυσπρόσιτων μέχρι σήμερα περιοχών, συνδέοντας ορεινούς προορισμούς του Δήμου και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ορεινής οικονομικής ζωής.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου: «Οι παρεμβάσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν κατά  την προηγούμενη Δημοτική περίοδο και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε,  δημοπρατήθηκαν και υλοποιούνται ταχύτατα και με εξαιρετικά αποτελέσματα από την νέα Δημοτική Αρχή.  Η ετοιμότητα, ο σωστός σχεδιασμός υλοποίησης, η αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα ο καθημερινός μόχθος των υπηρεσιών μας, παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία μας κάνουν περήφανους και αναδεικνύουν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας». 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.