ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ζευγολατιό: Βανδαλισμοί στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου – Αποφασισμένη η δημοτική αρχή να προστατέψει την περιουσία του δήμου

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο γήπεδο του Ζευγολατιού σήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου 2024. Οι δράστες άνοιξαν τους πίνακες ελέγχου και προκάλεσαν βλάβες κόβοντας και αφαιρώντας καλώδια, τα οποία έκλεψαν με προφανή σκοπό την αφαίρεση από αυτά του χαλκού. Επίσης, οι ίδιοι δράστες έκοψαν και αφαίρεσαν τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα pillar ηλεκτροφωτισµού, αφήνοντας το γήπεδο στο σκοτάδι και σημειώνοντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, αμέσως μετέβησαν στο Δημοτικό Γήπεδο ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού Γιάννης Παπαδημητρίου, που πραγματοποίησαν αυτοψία και κατέγραψαν τις ζημιές.

Σύμφωνα, με τις πληροφορίες μας, τόσο ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας όσο και ο πρόεδρος του Ζευγολατιού εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να προστατέψουν την δημοτική περιουσία με κάθε τρόπο, ερευνώντας εξονυχιστικά τα περιστατικά βανδαλισμών και κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών.

Εξάλλου, όπως πολλές φορές έχει δηλώσει και δημόσια ο Θανάσης Μανάβης, η διαφύλαξη και η προστασία της δημοτικής περιουσίας, είτε πρόκειται για το νερό, είτε πρόκειται για τους αθλητικούς χώρους και τα ακίνητα, είτε κάθε λογής πόρους και ιδιοκτησίες του δήμου, είναι γι’ αυτόν ζήτημα τιμής, αλλά και σεβασμού στον όρκο που έδωσε ως δήμαρχος Βέλου-Βόχας!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.