ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέντευξη | Νίκος Αναγνωστόπουλος, πασαδόρος του “ΓΑΣ Παμβοχαϊκός”: «Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στα σαλόνια της Volley league»

Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στην εφημερίδα μας για πρώτη φορά, έναν νεαρό, άξιο παίκτη του βόλεϊ, παίκτη της αγαπημένης μας ομάδας του Παμβοχαϊκού, τον Νίκο Αναγνωστόπουλο.

Ερώτηση: Νίκο καλημέρα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα για αυτήν μας την συνάντηση.  Ομολογώ είναι η πρώτης μας φορά σαν εφημερίδα που φιλοξενούμε έναν άνθρωπο του αθλητισμού & της ομάδας που τόσο αγαπάμε.

Ν.Α.: Καλησπέρα σας. Σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την πρόσκληση, είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ μαζί σας.

Ερώτηση: Είσαι μόλις 21 ετών.  Από μικρός στο βόλεϊ ξεκινώντας από τα αναπτυξιακά του Μίλωνα όπου αναδείχθηκες και πρωταθλητής παίδων & μεγαλώνοντας ανέβηκες σε κατηγορίες.  Τι σε έκανε και είπες το ναι στον Παμβοχαϊκό;  Σε μια ομάδα που δε είναι κοντά στο σπίτι σου;  

Ν.Α.: Το γεγονός ότι έγινα μέλος της ομάδας του Παμβοχαϊκού ήταν απόρροια ενός συνδυασμού συγκυριών. Βρίσκομαι στο τελευταίο έτος της σχολής μου και καθώς έπρεπε να πραγματοποιήσω και την πρακτική μου αναζητούσα μια ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία από αυτές που ήμουν ώστε οι απαιτήσεις να είναι λιγότερες και να μπορέσω να ανταπεξέλθω ικανοποιητικά στις επικρατούσες συνθήκες. Όταν, λοιπόν μίλησα με τους ανθρώπους του συλλόγου, εκείνοι μου παρουσίασαν ένα πολύ ελπιδοφόρο εγχείρημα στο οποίο ήθελα να γίνω αρωγός και να συμβάλλω τα μέγιστα για την υλοποίηση του.

Ερώτηση: Το κλίμα, οι άνθρωποι του συλλόγου, πως είναι από την δική σας ματιά; Από την πλευρά των παικτών; Τι σου αρέσει περισσότερο στον Παμβοχαϊκό;

Ν.Α.: Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό, σαφώς υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις ενίοτε, ωστόσο πάντα αυτές επιλύονται όταν οι παλμοί έχουν πέσει και όλοι είναι πιο ήρεμοι. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι πολύ παθιασμένοι με την ομάδα και θέλουν να την βοηθούν με κάθε τρόπο ώστε να επιτύχει τους στόχους της. Συνεπώς υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ διοίκησης και παικτών, πράγμα πολύ σημαντικό για την επιτυχία ενός συλλόγου. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στον Παμβοχαϊκό είναι η οργάνωση και ο επαγγελματισμός που υπάρχει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που θυμάμαι είναι όταν ήταν ακόμα τέλη Σεπτεμβρίου και είχε 30 βαθμούς μας έδωσαν χειμωνιάτικα μπουφάν. Αυτό είναι κάτι ανήκουστο για τα δεδομένα του Ελληνικού βόλεϊ.

Ερώτηση: Πέρσι η διοίκηση και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος είχαν έναν στόχο.  Την άνοδο της ομάδας στην Α2! Στόχος επετεύχθη. Πώς ήταν το ταξίδι της περσινής σεζόν με τα δικά σου μάτια;

Ν.Α.:   Ο στόχος ήταν πράγματι σαφής πέρυσι. Εγώ εξαρχής είχα δηλώσει ότι θα πάρουμε την άνοδο αήττητοι καθώς η ομάδα ήταν πολλά επίπεδα παραπάνω από τις υπόλοιπες. Μερικοί δεν με πίστεψαν τότε αλλά εντέλει δικαιώθηκα. Δε μπορώ να πω ότι σαν ταξίδι ήταν δύσκολο ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ωστόσο πάντα μια άνοδος χρειάζεται ορισμένες προπαρασκευές για να επιτευχθεί. Εμείς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και στο τέλος έγινε το αναμενόμενο.

Ερώτηση: Ανανέωσε ο Αναγνωστόπουλος. Δεύτερη σεζόν στον Παμβο. Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση να παραμείνεις στο Βραχάτι.

Ν.Α.: Δεν είχα κάποιο λόγο να φύγω από την ομάδα καθώς οι συνθήκες εδώ είναι άριστες και εφόσον η διοίκηση και ο προπονητής με ήθελαν, αποφάσισα να ανανεώσω ώστε να πετύχουμε τους επόμενους στόχους.

Ερώτηση: Ξέρουμε σε συνέντευξη του εδώ σε εμάς, ο Πρόεδρος αλλά & ο αντιπρόεδρος & Team Manager κος Σταμπεδάκης έχουν βάλει ξανά τον πήχη ψηλά.  Ποιος ο φετινός στόχος λοιπόν;    

Ν.Α.: Όπως έχει ειπωθεί κατ’ επανάληψη τόσο από τον Πρόεδρο κο Δαληβίγκα όσο και από τον Αντιπρόεδρο κο Σταμπεδάκη η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στα σαλόνια της Volley league. Επομένως, ο στόχος του χρόνου δε μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία  (Pre League). Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είναι όσο εύκολο όπως πέρυσι και θα πρέπει όλοι να εργαστούμε πιο σκληρά και μεθοδικά.

Ερώτηση: Ποιος ο προσωπικός σου στόχος στο άθλημα το βόλεϊ;  Έχεις κάποιο όραμα;

Ν.Α.: Κάποιον ιδιαίτερο στόχο για το βόλεϊ δεν έχω καθώς πρόκειται για ένα άθλημα από το οποίο στην Ελλάδα, δυστυχώς, δύσκολα μπορεί να βιοποριστεί κανείς. Γι αυτό τον λόγο μεριμνώ κυρίως για την ακαδημαϊκή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Ερώτηση : Ένα μήνυμα που θες να στείλεις στους φίλους & οπαδούς της ομάδας;

Ν.Α.: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του φέτος και να τον προσκαλέσω να έρθει του χρόνου να μας στηρίξει ξανά καθώς θα έχει την δυνατότητα να δει παιχνίδια μεγαλύτερης ποιότητας και ενδιαφέροντος!

Ερ: Νίκο σε ευχαριστούμε θερμά για την συνάντηση μας.  Σου ευχόμαστε προσωπική & συλλογική επιτυχία για την ομάδα της καρδιάς μας

Ν.Α.: Εγώ σας ευχαριστώ!

Κατηγορίες:ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tagged as: , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.