ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Πειρατεία, κλεφτουριά και ληστεία στην Ελλάδα: μία ιστορική αναδρομή»

Μια σημαντική ομιλία με θέμα «Πειρατεία, κλεφτουριά και ληστεία στην Ελλάδα: μία ιστορική αναδρομή » θα παρουσιάσει η κυρία Αποστολίδη Βασιλική – εκπαιδευτικός, αρθρογράφος, ποιήτρια, μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, μέλος του Παγκοσμίου Φόρουμ Φιλοσοφίας, ακαδημαϊκός συνεργάτης του Λαϊκού Πανεπιστημίου της Εταιρείας Φίλων του Λαού-  πριν την προβολή της ταινίας «Ο Λέων της Πεντέλης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:15 ,στο Συσκευαστήριο Γιαμπουράνη στην περιοχή Αρκούδα Μουλκίου, Κορινθίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κυρία Μαύρου Σοφία, επιχειρηματίας.

Link του trailer της ταινίας:

Ενημέρωση από την Καλλιτεχνική Εταιρία Μεταμόρφωση.

Μετά από  πολλά ερωτήματα γονέων, σχετικά με το αν η ταινία που θα προβληθεί στις 15 Ιουνίου, για την ζωή του Νταβέλη, στο συσκευαστήριο  Γιαμπουράνη, είναι κατάλληλη για παιδιά κρίνεται  σκόπιμο να αναφερθεί το εξής:

 Η ταινία θεματικά, είναι κατάλληλη για όλους και δεν περιέχει σκηνές σεξ και αισχρολογίες. Περιέχει σκηνές όπου φαίνονται όπλα, σκηνές με βία  και αίμα,  σκηνές δηλαδή που η τηλεόραση προβάλλει στα καθημερινά σήριαλ.  

Για τον λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι η τελική απόφαση, για το αν η ταινία είναι κατάλληλη, είναι προσωπική του κάθε γονιού.  

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.