ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Βέλου-Βόχας | Πανσχολική συναυλία: 400 παιδιά θα τραγουδήσουν με τον Δεληβοριά

Μοναδικές στιγμές ετοιμάζονται να ζήσουν οι μαθητές των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων την Κυριακή 16 Ιουνίου στην παραλία Βραχατίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η πανσχολική συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Βέλου-Βόχας θα είναι ένα πρωτοφανές και μοναδικό event στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότερα από 400 παιδιά/μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα φιλόξοδο εγχείρημα καθώς όλα αυτά τα παιδάκια ντυμένα με λευκά ρούχα και με τη συμμετοχή και καθοδήγηση εθελοντών δασκάλων ή/και γονέων θα τραγουδήσουν με τον Φοίβο Δεληβοριά υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Γκρέκας Πετούμενου.

Τα τραγούδια που θα ακουστούν είναι:

Από τα Νηπιαγωγεία «Ο Παλιάτσος». Στίχοι: Μέλπω Ζαροκώστα, Μουσική: Νότης Μαυρουδής

Από τις Α΄ και Β΄ Δημοτικού: «Όπου υπάρχει αγάπη» του Στέφανου Βαρελά

Από τις Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού: «Τερατάκια τσέπης» Στίχοι: Ισαάκ Σούσης, Μουσική: Angelo Branduardi

Από τις Ε΄ και Στ΄Δημοτικού: «Είμαι ακόμη παιδί» του Διονύση Σχοινά

Τέλος, όλα τα παιδιά μαζί θα τραγουδήσουν:
«Μία νέα αρχή» Μουσική: Lionel Richie, Michael Jackson, Ελληνικοί στίχοι: Τάσος Θεοδωρόπουλος
και «Γίνε μαζί μου παιδί» Μουσική & Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου

Θα ακολουθήσει η Παιδική Μουσική Παράσταση «Πες μου τ’ όνομά σου» του Φοίβου Δεληβοριά, η οποία θα σηματοδοτήσει και το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σ’ αυτήν την πρωτότυπη εκδήλωση που θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών των μικρών δημοτών Βέλου-Βόχας!

Κατηγορίες:ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.