ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δήμος Κορινθίων: Τα Βεληνιάτικα αποκτούν δίκτυο ύδρευσης 3ης γενιάς

Μία σημαντική εξέλιξη για τον οικισμό των Βεληνιάτικων, αποτελεί το γεγονός της ολοκλήρωσης κατασκευής ενός σύγχρονου δικτύου ύδρευσης 3ης γενιάς από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κορίνθου (ΔΕΥΑΚ). Πρόκειται για ένα έργο που εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της διοίκησης του Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη για την εξάλειψη των ανισοτήτων και τη διασφάλιση ίσων παροχών για όλους τους κατοίκους του Δήμου.

Το νέο δίκτυο εξασφαλίζει στα Βεληνιάτικα ποιοτική και σταθερή υδροδότηση, ισότιμη με αυτήν που απολαμβάνουν οι υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Κορινθίων. Η αναβάθμιση αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την ενίσχυση της ποιότητας ζωής στην περιοχή.

«Δημιουργούμε νέες υποδομές, βελτιώνουμε τη ζωή των συνδημοτών μας, τιμούμε την συμφωνία μας μαζί τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορινθίων, υπογραμμίζοντας την σταθερή προσήλωση της διοίκησης στην ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.