ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δήμος Βέλου-Βόχας: Έπιασε δουλειά ο κλαδοτεμαχιστής (video)

Το μηχάνημα που τέθηκε αμέσως σε λειτουργία, αγοράστηκε από επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος» – Αναμένεται και η προμήθεια ενός compact φορτω-εκσκαφέα με παρελκόμενα

«Στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για βελτίωση-αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας, ο Δήμος μας ολοκλήρωσε το διαγωνισμό προμήθειας δύο μηχανημάτων έργου». Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Βέλου-Βόχας σχετικά με την αγορά δύο σημαντικών μηχανημάτων για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας.

Η αγορά αφορά την προμήθεια ρυμουλκούμενου κλαδοτεμαχιστή και την προμήθεια compact  φορτω-εκσκαφέα με παρελκόμενα. Η προμήθεια και των δύο μηχανημάτων επιχορηγείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ξεπερνά τις 180.000€.

Ο ρυμουλκούμενος κλαδοτεμαχιστής παρελήφθη ήδη και «στρώθηκε στη δουλειά»! Η βασική χρήση του είναι ο θρυμματισμός των κλαδιών που αποτελούν μεγάλο όγκο των απορριμμάτων του Δήμου. Το θρυμματισμένο φυτικό υλικό που προκύπτει (πριονίδι) θα αξιοποιείται κατάλληλα από το Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου.

Δείτε το βίντεο από τη λειτουργία του:

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η προμήθεια με την παραλαβή του compact φορτω-εκσκαφέα.

«Στόχος με την προμήθεια του κλαδοτεμαχιστή είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση πρασίνου καθώς αυτό αφορά ένα πολύ σημαντικό θέμα για την συνολική εικόνα καθαριότητας του Δήμου μας», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Βέλου-Βόχας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.