ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Σπύρος Καραβάς: Ομιλητής στο συνέδριο ‘Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση’

Στο συνέδριο «Πράσινη μετάβαση & κυκλική οικονομία την τοπική αυτοδιοίκηση» θα βρεθεί ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Σπύρος Καραβάς με διττό ρόλο: Και ως ομιλητής και ως συντονιστής.

Συγκεκριμένα το συνέδριο θα διεξαχθεί στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του TAE KWON DO από σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και αφορά σε αιρετούς, τεχνοκράτες & στελέχη ΟΤΑ.

Ο Σπύρος Καραβάς, εκπροσωπώντας επάξια τον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης θα βρεθεί εκεί, αρχικά σήμερα Τετάρτη μεταξύ 14:00-18:00 στο χώρο «Σωκράτης» στο 4ο θεματικό εργαστήριο με περιβαλλοντικό αντικείμενο θα μιλήσω στην πρώτη ενότητα ομιλιών με γενικό θέμα την «Κινητικότητα οχημάτων & περιβάλλον» και ειδικότερο θέμα ανάπτυξης την «Πράσινη κινητικότητα & ποιότητα ζωής στους μικρούς δήμους : Μια νέα πολιτική πρόταση»

Κατόπιν, θα συμμετέχει πάλι την Παρασκευή μεταξύ 14:00-18:00 στο χώρο «Σωκράτης» στο 8ο θεματικό εργαστήριο με περιβαλλοντικό αντικείμενο θα συντονίσω την ανάπτυξη των ομιλιών με γενικό θέμα την «Υγιεινή & ασφάλεια εργαζομένων στους ΟΤΑ – Καλές πρακτικές» και ειδικότερα θέματα ανάπτυξης την «Εφαρμογή μέτρων διασφάλισης υγιεινής στον εργασιακό χώρο» &  «Διαδικασίες τήρησης κανονισμών ασφάλειας στον εργασιακό χώρο»

Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική και στις δύο θεματικές δεδομένου ότι καταγράφει το ενδιαφέρον και την συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση του υποψηφίου δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για τα θέματα της αυτοδιοίκησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Για αίτηση (δωρεάν) συμμετοχής σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα:

https://www.forum-training.gr/course/prasini-metavasi-kykliki-oikonomia-programma-ergasion/

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή τυχόν διευκρίνιση, μπορείτε να απευθυνθείτε σε:

Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων ΤΑ «Κλεισθένης»:

α. Πρόεδρος, τηλ. 213-2025845 & -853 & e-mail: christakismichalis2@gmail.com

β. Θωμάς Καραμανίδης, τηλ. 6932-554048 & e-mail: thkaramanidis@gmail.com

Forum Training:

Γρίβα Μαριάννα, τηλ. 213-0716370 & -380 & e-mail: info@forum-training.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.