ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Τσαλίκης στο Κιάτο, Stavento στο Βραχάτι

Δύο μεγάλες συναυλίες την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς

Με δύο μεγάλες συναυλίες θα γιορτάσουν το κάψιμο του Καρνάβαλου σε Κιάτο και Βραχάτι. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Stavento με την Ιvi Adamou αναμένεται να ξεσηκώσουν τον κόσμο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.
Στο Κιάτο μετά την Καρναβαλική παρέλαση ο Γιώργος Τσαλίκης στις 18:00 θα ανέβει στη σκηνή στην Πλατεία Ελευθερίας και θα δώσει μια μοναδική συναυλία για όλους τους καρναβαλιστές και μη που θα βρεθούν εκεί. Το Κιάτο έχει μακρά παράδοση στις συναυλίες της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς, καθώς η άψογη διοργάνωση και τα μεγάλα ονόματα που παρουσιάζονται εγγυώνται την επιτυχία.
Στο Βραχάτι από την άλλη, περί τις 19:30 στη σκηνή θα βρεθούν ο Stavento και η Ivi Adamou για να προσφέρουν χαρά και διασκέδαση στους συμμετέχοντες.

Βλάχικος Γάμος στο Ζευγολατιό

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Βοχαϊτικο Βλάχικο Γάμο που θα «τελεστεί» και φέτος την Καθαρά Δευτέρα στο Ζευγολατιό. Από ό,τι μαθαίνουμε τα σόγια και οι συμπέθεροι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την σατυρική παράσταση που έκλεψε τις εντυπώσεις όταν πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι.
Ο Βέλος και η Βόχα ζητούν να ενώσουν με τα δεσμά του γάμου τις ψυχές και τις τύχες τους, όμως πριν από αυτό, οι συμπέθεροι πρέπει να τα βρουν στην προίκα! Οι διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν, όμως ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται και ανατρέπονται όλα!
Μετά τον «Γάμο» θα παρατεθούν σαρακοστιανά κεράσματα, ζωντανή μουσική και χορός στην αγορά Ζευγολατιού.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.