ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Βραχάτι είναι μόνο η αρχή!

Οι παιδικές χαρές του δήμου Βέλου-Βόχας αναβαθμίζονται και γίνονται χώροι ασφαλείς και λειτουργικοί, όμορφοι και καλαίσθητοι για τους μικρούς φίλους και δημότες! Η αρχή έγινε από την παιδική χαρά Βραχατίου, η οποία όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, σε λίγες μέρες θα παραδοθεί πλήρης για την τέρψη, το παιχνίδι και την απόλαυση των παιδιών.

Εκτός από τις παιδικές χαρές Βραχατίου και Ζευγολατιού, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από ιδίους πόρους, ο δήμος Βέλου-Βόχας έχει εντάξει στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ την αναβάθμιση ή κατασκευή των παιδικών χαρών στη Δ.Κ. Βέλου και στις Τ.Κ. Πουλίτσας, Κοκκωνίου, Ταρσινών, Χαλκείου, Σουληναρίου και στον οικισμό Καλεντζίου.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση που αντιστοιχεί στο δήμο Βέλου-Βόχας για τα παραπάνω έργα είναι 219.000€ .
Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι στο δήμο Βέλου-Βόχας έχουν εκπονηθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες για τη δημιουργία λειτουργικών παιδικών χαρών ώστε με την ένταξή τουςστο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» να μπορούν να πιστοποιηθούν για την καταλληλότητα τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.