ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Σε εξέλιξη η μεγάλη έρευνα γνώμης στον δήμο Βέλου-Βόχας

Η έρευνα που θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου σε 23 ερωτήσεις επιχειρεί να σκιαγραφήσει την κατάσταση στον δήμο Βέλου-Βόχας έναν χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα γνώμης που πραγματοποιεί η εφημερίδα μας στον δήμο Βέλου-Βόχας. Μετά την μεγάλη συμμετοχή που είχε η προηγούμενη έρευνα για υποψήφιο δήμαρχο προχωρήσαμε στην δημιουργία μιας συνολικής εμπεριστατωμένης έρευνας που θα ακτινογραφεί την κατάσταση στον δήμο μας την παρούσα χρονική στιγμή, ένα χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η έρευνα δεν είναι επιστημονική, αλλά για την παραγωγή της έχει χρησιμοποιηθεί ένα εγνωσμένου κύρους ερευνητικό εργαλείο που παρέχει η Google και διασφαλίζει κατά το μέγιστο βαθμό την μοναδικότητα της ψήφου αφού κάθε συμπλήρωση ερωτηματολογίου αντιστοιχεί σε ένα email. Εδώ επί τη ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ότι τα email των συμμετεχόντων δεν γίνονται γνωστά σε κανέναν, παρά μόνον χρησιμοποιούνται ως στοιχείο ταυτοποίησης από την Google.

Η έρευνα θα παραμείνει ανοιχτή έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου.Tα αποτελέσματά της θα δημοσιευθούν αναλυτικά στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας στο φύλλο της 15ης Νοεμβρίου 2022.

Ως τότε … Ψηφίστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/a2kLdCsRnb7BJw9z6

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.