ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διπλό δημοτικό Συμβούλιο στις 6 Μαρτίου

Την ερχόμενη Τετάρτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν δύο δημοτικά συμβούλια στο δήμο Βέλου Βόχας. Συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα: Έγκριση Ετησίου Προγράμματος Δράσης και Προϋπολογισμού έτους 2013.

Κατόπιν στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνεδρίαση με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα κάτωθι:

1. Έγκριση – Ψήφιση Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. ΄΄ ΑΝΕΛΙΞΗ ΄΄ οικ. έτους 2013.

2. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 07/2013 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. ΄΄ ΑΝΕΛΙΞΗ ΄΄ με θέμα «Εισφορά χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων ».
3. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βέλου Βόχας.
4. Έγκριση πρακτικού ακαταλληλότητας οχημάτων του Δήμου.
5. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Βέλου – Βόχας για τη Διοικητική παραλαβή προς χρήση της οδού SR12, της εργολαβίας «Ολοκλήρωση φυσικού αντικειμένου τμήματος αρχ. Κόρινθος – Κιάτο, κατασκευή σιδηροδρομικής στάσης Ζευγολατιού και περιβάλλοντα χώρου Α.Δ. Ζευγολατιού οδικής γέφυρας ποταμού Ελισσώνα, τοπικών οδικών δικτύων, δεξαμενών ανάσχεσης και διευθέτησης Ελισσώνα και Η/Μ εργασιών Κ.Δ. Πασίου και Α.Δ Κιάτου » στο τμήμα της ΣΓΥΤ Κόρινθος – Κιάτο (Α.Σ. 539/07).
6. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την Υπογραφή του ΄΄ Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος : Πελοπόννησος 2020- Υποστήριξη της Τεχνικής Γραμματείας του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έτη 2013-2014 ΄΄.
7. Έναρξη από το Δήμο της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος κύρωσης του δικτύου κοινοχρήστων χώρων της παρ. 1 του αρθρ. 35 του Ν. 3937/2011 σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΦΕΚ 2200/30-9-2011 κατόπιν αιτήσεως δημοτών.

Κατηγορίες:ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.