ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Όραμα για το Βραχάτι: “Το σχέδιο των τεχνικών υπηρεσιών για την πλατεία Βραχατίου κρίθηκε ομόφωνα ως κατάλληλο”

Ανακοίνωση-απάντηση στον Θύμιο Λιβάνη έδωσε ο συνδυασμός της μειοψηφίας της Κοινότητας Βραχατίου «Όραμα για το Βραχάτι» την οποία υπογράφουν οι Οικονόμου Παντελής, Κανέλλος Παναγιώτης και Καλλίρης Αλέξης

Άμεσα απάντησε ο συνδυασμός της μειοψηφίας στην Κοινότητα Βραχατίου σχετικά με όσα αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Θύμιος Λιβάνης, πολιτικός μηχανικός και κάτοικος Βραχατίου.

Ο κύριος Θύμιος Λιβάνης, γράφει η ανακοίνωση, μας ψέγει με ύφος που ξενίζει, κατηγορώντας το σύνολο του Τοπικού Συμβουλίου Βραχατίου και ειδικά εμάς και τις θέσεις μας περί ‘’καταστροφικής απόφασης ανάπλασης’’ της κεντρικής πλατείας του χωριού.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι το σχέδιο των τεχνικών υπηρεσιών της ανάπλασης μας κατατέθηκε για διαβούλευση και υπήρξε πολύ καλή συνεργασία. Όλες μας οι παρατηρήσεις συζητήθηκαν εξαντλητικά, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα μας και κρίθηκε ομόφωνα κατάλληλο ως το πλέον καλαίσθητο, λειτουργικό, φιλικό σε παιδιά και Αμεα, προσιτό για περίπατο, συγκέντρωση και αναψυχή, περιβαλλοντικά και αρχιτεκτονικά άρτιο ως προς το σκεπτικό μας ν’ αναδειχθεί η πλατεία και να πάρει επιπλέον εμπορική αξία η περιοχή.

(Στην φωτογραφία αριστερά το σχέδιο ανάπλασης που εγκρίθηκε και δεξιά το σχέδιο του κυρίου Λιβάνη).

Οι αυθαίρετες ερμηνείες από τον κύριο Θύμιο Λιβάνη και οι ισχυρισμοί του περί παραιτήσεων, καταστροφών, ειλημμένων αποφάσεων, ξένων κέντρων επιρροής, θα μείνουν αναπάντητες από εμάς για λόγους αξιοπρέπειας. Απαντήθηκαν ήδη στην κρίση των πολιτών.

Με εκτίμηση

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ
Οικονόμου Παντελής
Κανέλλος Παναγιώτης
Καλλίρης Αλέξιος

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.