ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Εγκάρδια συνάντηση Καλλίρη – Γκιολή για δράσεις πρόνοιας και αλληλεγγύης

Σημαντική συνάντηση για θέματα που αφορούν στην προνοιακή πολιτική και τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης είχε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» και υπεύθυνη για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Βέλου – Βόχας Μαρία Καλλίρη με τον αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.

Σε εγκάρδιο κλίμα συνεννόησης και ανταλλαγής χρήσιμων απόψεων και ιδεών συζητήθηκε μεταξύ άλλων η δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο δήμο Βέλου-Βόχας. Η κυρία Καλλίρη ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη ότι έχει εξευρεθεί ο σχετικός χώρος που μπορεί να στεγάσει το Κέντρο Κοινότητας, ενώ ο Τάσος Γκιολής από την πλευρά του αναφέρθηκε στην δυνατότητα της Περιφέρειας να συνδράμει οικονομικά.

Επιπλέον η κυρία Καλλίρη εξέθεσε στον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου τον προγραμματισμό του δήμου Βέλου-Βόχας για την ανάληψη δράσεων με σκοπό  την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ο κ. Γκιολής άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις ιδέες της κυρίας Καλλίρη σημειώνοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία με την οποία η πρόεδρος της «Ανέλιξης» προσεγγίζει πάντα αυτού του είδους τα θέματα.

Στο τέλος της συνάντησης διαπιστώθηκε η κοινή αντίληψη, η συμφωνία και η συμμαχία δυνάμεων δήμου και περιφέρειας για την ανακούφιση και υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του δήμου Βέλου-Βόχας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.