
Δύο αναπηρικά αμαξίδια εξασφάλισε το Σώμα Εθελοντών δήμου Βέλου-Βόχας από την εταιρεία Ecorap AE
Δύο νέα αναπηρικά αμαξίδια εξασφάλισε το Σώμα Εθελοντών του δήμου Βέλου-Βόχας «εξαργυρώνοντας» την συλλογή πλαστικών καπακιών στην οποία επιδίδεται με μεγάλη επιτυχία. Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Σώματος Κική Στεργιοπούλου σε ανάρτησή της στο Facebook:
«Δύο ακόμη αναπηρικά αμαξίδια αποκτήσαμε με ανταλλαγή καπακιών, τα οποία θα διατεθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ‘ECORAP ΑΕ’ για την άψογη συνεργασία και όλους εσάς, μέλη και φίλους, που συμμετέχετε στο πρόγραμμα συλλογής.
Το «Σώμα Εθελοντών δήμου Βέλου-Βόχας» συνεχίζει τη συλλογή καπακιών και στα τρία ΚΑΠΗ του δήμου (Ζευγολατιού, Βραχατίου, Βέλου).
Θυμίζουμε ότι σκοπός της δράσης μας είναι η «Οικολογική Ευαισθητοποίηση» και η «Κοινωνική Αλληλεγγύη»!!!»
Κατηγορίες:ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ