
Η ηλεκτροδότηση είχε διακοπεί μετά την κλοπή μετασχηματιστή τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου
Αποκαταστάθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, η ηλεκτροδότηση στην κεντρική δεξαμενή του Ζευγολατιού. Θυμίζουμε ότι ξημερώματα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, άγνωστοι έκλεψαν μετασχηματιστή ΔΕΗ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτροδότηση στον μηχανισμό που στέλνει νερό στη κεντρική δεξαμενή με αποτέλεσμα να παρατηρείται έλλειψη νερού στο χωριό και διακοπές υδροδότησης.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου-Βόχας και εντεταλμένος σύμβουλος ηλεκτροφωτισμού, Κώστας Τριανταφύλλου σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:
«Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου καταφέραμε να ολοκληρωθούν οι εργασίες εναέριου δικτύου και να ηλεκτροδοτηθεί ο μηχανισμός που έχει τοποθετηθεί για να στέλνει νερό στη κεντρική δεξαμενή του Ζευγολατιού.
Να θυμίσω Σάββατο 10 Σεπτέμβρη ξημερώματα έκλεψαν τον μετασχηματιστή ΔΕΗ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτροδότηση.
Μετασχηματιστής για να αντικατασταθεί άμεσα δεν υπήρχε στις Αποθήκες.
Σήμερα Τετάρτη με μελέτη μου που είχε προηγηθεί της κλοπής έγινε κατασκευή νέου εναέριου δικτύου για να δώσουμε ρεύμα από άλλο εναέριο δίκτυο ΔΕΗ.
Έγινε τεράστια προσπάθεια από συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και τους ευχαριστώ δημόσια.
Παράλληλα όμως γίνεται μία άλλη προσπάθεια από τα συνεργεία του δήμου μας που ενώ βρίσκουν παράνομες συνδέσεις στο δίκτυο νερού και παρεμβαίνουν αυτές ακόμη υπάρχουν μετά από καθημερινούς ελέγχους.
Στο νέο δίκτυο που έχει κατασκευαστεί κάποιοι κάνουν καθημερινά παρεμβάσεις παράνομα.
Εμείς οφείλουμε να κάνουμε τα αυτονόητα με τη συνδρομή της αστυνομίας και να πράξουμε όσα ο νομοθετης ορίζει.»
Κατηγορίες:ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ