ΑΠΟΨΕΙΣ

Μιχάλης Λιάκος: «Κάποια ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται με απραξία, αστεϊσμούς και ελαφρότητες»

Παρέμβαση στο θέμα του μεγάλου θέματος της ύδρευσης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέλου-Βόχας

Παρέμβαση στα κοινωνικά δίκτυα με απόσπασμα βίντεο από την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Τζένη Σουκαρά και την εκπομπή ΠροΒολές έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας Μιχάλης Λιάκος. Ο κ. Λιάκος σημειώνει σκωπτικά ότι «Κάποια ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται, ούτε με «απραξία» χρόνων, ούτε με «αστεϊσμούς» και «ελαφρότητες». Για την επίλυση αυτών, χρειάζεται Σχέδιο. χρειάζεται Σοβαρότητα, χρειάζεται Νέα Διοίκηση!!»

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα του βίντεο ο κ. Λιάκος απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου τονίζει: «η δικιά μας θέση για την αντιμετώπιση του προβλήματος που λέγεται ύδρευση είναι συγκεκριμένη. Εμείς, τον τομέα της ύδρευσης και τον τομέα της άρδευσης θα θεωρούμε συνδεδεμένα. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται άμεσα με αξιοποίηση όλων των υδροληψιών του δήμου αλλά και με συνολική διαχείριση και των ιδιωτικών γεωτρήσεων».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι αυτό που μπορεί να γίνει σχετικά άμεσα είναι «τα φράγματα σε όλους τους χειμάρρους του δήμου». Ο κ. Λιάκος επισημαίνει ότι με αυτά τα μέτρα είναι σίγουρο ότι αντιμετωπίζεται πρόσκαιρα μεν, άμεσα δε, το πρόβλημα της λειψυδρίας.

Τέλος, σε ειδική αναφορά που κάνει στην μεταφορά νερού από την Στυμφαλία σημειώνει ότι «είναι ένα ρίσκο». Πρώτα απ’ όλα όπως εξηγεί λόγω του χρόνου που απαιτείται για να γίνει ένα τέτοιο έργο, αλλά και διότι «ποιος εγγυάται ότι τα αποθέματα της Στυμφαλίας είναι ανεξάντλητα; Ποιος μου λέει ότι είναι ορθή χρήση το να αντλώ από την Στυμφαλία και το νερό της Στυμφαλίας να καταλήγει με τον α ή β τρόπο στην θάλασσα μετά την χρήση που θα του κάνω;» καταλήγει προβληματισμένος.

Η παρέμβαση του κ. Λιάκου γίνεται σε μια εποχή που το θέμα της ύδρευσης και της άρδευσης, συνολικά δηλαδή της διαχείρισης του νερού αποτελεί το μείζον ζήτημα, ζήτημα ζωής και θανάτου θα σημειώσω εγώ, γεγονός που απαιτεί καλή γνώση του θέματος, προσεκτικές κινήσεις και δηλώσεις, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ήθος. Κι από ό,τι φαίνεται από τα λεγόμενά του, ο Μιχάλης Λιάκος ως παλιός και εξαιρετικά έμπειρος αυτοδιοικητικός, το αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο.

Γιώτα Αθανασούλη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.