ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δήμος Βέλου-Βόχας: Νέες ανακοινώσεις ονομάτων από τον Μιχάλη Λιάκο

Μιχάλης Κεχαγιάς και Αθανασία Τρωγάδη τοποθετούνται στις συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών ενοτήτων Βόχας και Βέλου αντίστοιχα

Λίγο πριν την λήξη του το 2022 μας επιφύλαξε νέες ανακοινώσεις ονομάτων από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου-Βόχας κ. Μιχάλη Λιάκο. Συγκεκριμένα και στην συνέχεια του ορισμού Ειδικών Συντονιστών στις δύο Δημοτικές Ενότητες, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου 2023, ανακοινώθηκαν δύο νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις συντονιστικές επιτροπές. Πρόκειται για τον Μιχάλη Κεχαγιά στην Βόχα και την Αθανασία Τρωγάδη στο Βέλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Νέες Δυνάμεις» αναφέρει:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας περί ορισμού Ειδικών Συντονιστών στις δύο Δημοτικές μας Ενότητες, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου 2023, με απόφαση του επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» υποψηφίου Δημάρχου Βέλου-Βόχας, κ. Μιχάλη Λιάκου τοποθετούνται στις συντονιστικές επιτροπές των δύο δημοτικών μας ενοτήτων, οι κάτωθι: Στην Συντονιστική Επιτροπή Βόχας ο Μιχάλης Κεχαγιάς από το Βοχαϊκό, χοιροτρόφος-αγρότης. Στην Συντονιστική Επιτροπή του Βέλου η Αθανασία Τρωγάδη, από την Στιμάγκα, ιδιωτική υπάλληλος συμβολαιογραφείου-αγρότισσα.

Το μήνυμα του Μιχάλη Κεχαγιά

«Αγαπητοί φίλοι,

Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή μας που δεν χωράνε διλήμματα. Έρχεται κάποια στιγμή που οι συνθήκες σε υποχρεώνουν σε συμμετοχή. Για μένα η στιγμή αυτή είναι τώρα. Αποφάσισα να μετέχω ενεργά στην προσπάθεια που κάνουν ο Μιχάλης ΛΙΑΚΟΣ και οι «ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Πολιτών Βέλου-Βόχας», για να αλλάξουν την πορεία αυτού του Δήμου. Γνωρίζω την δυσκολία που υπάρχει να πεισθεί η κοινωνία μας ότι για το καλύτερο που μας αξίζει, πρέπει να παλέψουμε. Γνωρίζω τον αγώνα που θα απαιτηθεί, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη φορά αξίζει τον κόπο και την κάθε θυσία προκειμένου να έχουμε λόγο απέναντι σ’ εσάς, αλλά κυρίως απέναντι στα παιδιά μας.

…να μπορούμε να τους πούμε ότι προσπαθήσαμε».

Το μήνυμα της Αθανασίας Τρωγάδη

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Στιμάγκα. Ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βέλου και στην συνέχεια αποφοίτησα από ιδιωτικό ΙΕΚ της Αθήνας, στον τομέα της Λογιστικής. Επιστρέφοντας ασχολήθηκα με την εμπορική δραστηριότητα την οποία, λόγω της κρίσης του 2009, αναγκάστηκα να διακόψω.

Την τελευταία δεκαετία απασχολούμαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε Συμβολαιογραφείο και παράλληλα ασκώ αγροτική δραστηριότητα στην κτηματική μου περιουσία, στο χωριό μου. Αυτή η ενασχόλησή μου και η συχνή παρουσία μου στο χωριό μου, με έφερε πολλές φορές αντιμέτωπη με όλα τα σημαντικά προβλήματα που παρατηρούνται στον δήμο μας, όπως η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο, αλλά κυρίως η διαχείριση του νερού (ύδρευση – άρδευση).

Πιστεύω ακράδαντα πως ο δήμος μας διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις εκείνες, για ν’ αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σ’ έναν δήμο σύγχρονο, δημιουργικό και λειτουργικό με μια ικανή δημοτική διοίκηση.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Μιχάλη ΛΙΑΚΟ.

Σας καλώ λοιπόν να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, για να αναδείξουμε τον δήμο μας ισχυρό, λειτουργικό, αποτελεσματικό και πάντα δίπλα στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ».

Συμπερασματικά και σχολιάζοντας

Ο Μιχάλης Λιάκος μετά από έναν περίπου χρόνο προετοιμασίας και διεργασιών στον συνδυασμό του και περίπου έξι μήνες μετά την ανακοίνωσή του ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ξεκινά πρώτος την δημοσιοποίηση ονομάτων που βρίσκονται δίπλα του και θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοι μαζί του.

Όλη αυτή η τακτική δείχνει μια συγκροτημένη στρατηγική και αποπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην πορεία προς την κάλπη του Οκτωβρίου. Σε αντίθεση με τους άλλους επίδοξους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου (εξαιρουμένου του νυν δημάρχου, που – και εξαιτίας του εκλογικού νόμου – έχει τον πρώτο λόγο στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων) εμφάνισε 4 νέα πρόσωπα, άλλα με μεγαλύτερη κι άλλα με μικρότερη εμπειρία στον χώρο της αυτοδιοίκησης και άνοιξε τον χορό των εξελίξεων. Κατά αυτόν τον τρόπο αναγκάζονται τώρα και οι ανθυποψήφιοι του να δείξουν αν είναι τόσο έτοιμοι για την κάλπη όσο αυτός, αν έχουν δυναμική και πρόσωπα να ανακοινώσουν!

Αποφεύγοντας περιττές φλυαρίες, μεγαλοστομίες και ομιχλώδεις αναφορές, προχώρησε σε ανακοινώσεις και πρόσωπα με επισημότητα και σοβαρότητα κερδίζοντας αν μη τι άλλο, το παιχνίδι των εντυπώσεων, τουλάχιστον επί του παρόντος!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.