H Μαριλένα πρωτεργάτης της νίκης του Κυριάκου

Soukouli+Mitsotakis

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κορινθία με διαφορά μόλις 38 σταυρών. Είμασταν σε θέση να γνωρίζουμε ήδη από τον πρώτο γύρο ότι η μεθοδικότητα Μητσοτάκη και ο ευρωπαϊκός σχεδιασμός της πολιτικής του καμπάνιας είχε στα bullet points του και την Κορινθία ως βαρόμετρο. Γι’αυτό το λόγο είχε αναθέσει το σχεδιασμό αυτό όπως και για τομείς της Πελοποννήσου στον Πρώην Δήμαρχο Μελισσιών και Βριλησσίων Μανώλη Γραφάκο.
Θερμό δημόσιο ευχαριστήριο μήνυμα ακολούθησε της νίκης από τον στενό συνεργάτη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο FACEBOOK στην επικεφαλής της προσπάθειας Μητσοτάκη στο Νομό Κορινθίας κ. Μαριλένας Σούκουλη η οποία όπως πληροφορούμαστε αξιοποιώντας στελέχη αγαπητά στην αυτοδιοίκηση με τα οποία συμπορεύτηκε στις περιφερειακές εκλογές και όχι μόνο συνέβαλλε στην ανατροπή. Πιστεύουμε ένας νέος άνεμος αλλαγής αρχίζει να φυσάει με τη στελέχωση νευραλγικών θέσεων με νέα πρόσωπα που δεν κινήθηκαν αποκλειστικά μέσα στο στενό κομματικό σωλήνα όπως η Μαριλένα Σούκουλη με σοβαρές αναφορές στον μεσαίο χώρο και θα μετασχηματιστεί σε μια σοβαρή λύση εξουσίας, όπως την έχει ανάγκη ο τόπος.
Αξιομνημόνευτη όσο και διακριτική ήταν και η στάση του γιατρού Χρήστου Σεργεντάνη που αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά μαζί με δεκάδες άλλα στελέχη κυρίως νέους ανθρώπους έφεραν την ολική ανατροπή.

Να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας
Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις της στον τοπικό τύπο η κ. Σούκουλη σημείωσε ότι η παράταξη της ΝΔ είναι ενωμένη και προχωρά ενωμένη με κυρίαρχη την ευθύνη να φέρει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης με μία δυνατή αντιπολίτευση αλλά και αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας και τις δυνατότητές της κάτι που η κυβέρνηση προσπαθεί να το θάψει.
Αναφερόμενη στην ιδεολογία του φιλελευθερισμού που πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης η κ. Σούκουλη σημείωσε πώς ο κοινωνικός φιλελευθερισμός έχει ως στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την ζωογόνηση της μεσαίας τάξης. Όμως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει να αναδείξει ένα στοιχείο: Ότι η κοινωνία της εργασίας βγήκε μπροστά. Οι παραγωγικές δυνάμεις απέναντι στις παραγοντικές δυνάμεις.
Τέλος απαντώντας στο ερώτημα για το τι ήταν αυτό που την έκανε να σταθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή η Μαριλένα Σούκουλη υπογράμμισε πως αυτό που είδε και πίστεψε στον κ. Μητσοτάκη είναι ότι ο ίδιος ως άνθρωπος δεν στρογγυλεύει τη γνώμη του, δεν προσπαθεί να την κάνει αρεστή, προσπαθεί να είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός. Κι αυτό είναι ό,τι έχει ανάγκη η κοινωνία μας και το δημόσιο συμφέρον.

One comment

  1. Για τα χαλίκια και τις λοβιτούρες δεν μας απάντησε ποτε η κα στην Κορινθία…. Επίσης όταν βρισκόταν ιδεολογικά αλλου βοηθώντας το Δεδε και τον καθε άλλο ήταν καλά…τωρα μυρίστηκε εξουσία και ξαναήρθε σε εμας…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.