ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Στάδιο στο Κιάτο άνοιξε τις πόρτες του και αποκάλυψε τον νέο στίβο!

Στη διάρκεια της καραντίνας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου

Από τη Δευτέρα 25 Μαΐου το Δημοτικό Στάδιο Κιάτου άνοιξε τις πύλες του στους πολίτες, στους αθλητές και στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, τις στρατιωτικές σχολές κ.α. Η επανέναρξη της λειτουργίας του αποκάλυψε ότι το διάστημα της καραντίνας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής στίβου και έτσι το Στάδιο προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες άθλησης σε όλους τους δημότες.

Θυμίζουμε ότι η εγκατάσταση του νέου στίβου στο Δημοτικό Στάδιο του Κιάτου, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, είναι μόνο η αρχή μιας σειράς παρεμβάσεων και νέων έργων με αποκορύφωμα το νέο Στάδιο Ολυμπιακών Προδιαγραφών, αλλά και τα γήπεδα τένις και το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κρυονέρι.

Προϋποθέσεις για την άθληση στο Δημοτικό Στάδιο

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι η συμπλήρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και η τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ  για τον προγραμματισμό της ώρας άθλησης.

Ώρες λειτουργίας σταδίου: Δευτέρα  –  Παρασκευή | 9 -11 π.μ. και 6 -10 μ.μ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Για τους πολίτες:  ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ   (Συμπλήρωση και επίδειξη κατά την είσοδο στο στάδιο)

Για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων:  ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ (Αποστολή ή κατάθεση στο γραφείο του ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ)

Για τους αθλητές ισχύουν οι οδηγίες ασφαλούς άσκησης τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και συμπληρωματικά οι ειδικές οδηγίες οι οποίες προτείνονται από τις ομοσπονδίες. | Ειδικά Πρωτόκολλα Αθλημάτων

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατά την είσοδο και έξοδο τους από το στάδιο θα πρέπει να υπογράφουν στον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων σταδίου.

Για τον προγραμματισμό της ώρας άθλησης πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Μηκώνης από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 – 2 μ.μ. στο τηλέφωνο: 27420 21921

Τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα στείλετε στο email: mikoni.ds@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.