ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ψυχογιός: Άμεσα έκτακτη ανάγκη για ένα πύρινο μέτωπο που δεν «είδαν» τα κεντρικά ΜΜΕ – ηχητικό

Βασικά σημεία συνέντευξης του βουλευτή Κορινθίας Γ. Ψυχογιού στο ραδιοφωνικός σταθμό «Στο Κόκκινο», για το πύρινο μέτωπο στην Κορινθία

· Ζητάμε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Νομός Κορινθίας, για να μπορέσουν να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες παρεμβάσεις στις υποδομές , η αποζημίωση των κατοίκων και συνολικά η αποκατάσταση των ζημιών.

· Τα κεντρικά ΜΜΕ «έθαψαν» μια φωτιά που καίει για τρίτη συνεχόμενη μέρα. Αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε λεπτό προς λεπτό κάλυψη, με δραματικούς τόνους και εκμετάλλευση της οδύνης των κατοίκων, με πλήρη καταλογισμό ευθυνών στην κυβέρνηση και τους χειρισμούς της. Το ίδιο και από τα στελέχη της Ν.Δ. Εμείς όμως δεν κάναμε το ίδιο. Από την πρώτη στιγμή επικοινωνήσαμε και στηρίξαμε τις προσπάθειες όσων επιχειρούν στην περιοχή και των κατοίκων, τόσο ηθικά όσο και υλικά.

· Τεράστιες ζημιές τόσο σε δασική έκταση, όσο και σε υποδομές, περιουσίες, καλλιέργειες. Ζητάμε σήμερα να πολλαπλασιαστούν οι επεμβάσεις με εναέρια και επίγεια μέσα, στα μέτωπα που παραμένουν ενεργά.

· Υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες, ξεκάθαρη ολιγωρία και καθυστέρηση στην επέμβαση των εναέριων μέσων, για τουλάχιστον μία ώρα, γεγονός που δεν επέτρεψε την ανακοπή της φωτιάς στο ξεκίνημα της, στις Κεχριές.

Κατηγορίες:ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1 reply »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.