ΑΠΟΨΕΙΣ

Η  Ελλάδα Μπροστά

Γράφει η Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη*

Η τετραετία που πέρασε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας παρήγαγε συγκεκριμένα αποτελέσματα απολύτως συγκρίσιμα με την τετραετία διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Παρά το γεγονός ότι οι αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις δημιούργησαν ένα πρωτοφανές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον καταφέραμε:

Να μειώσουμε την ανεργία και να δημιουργήσουμε περισσότερες και ποιοτικότερες θέσεις εργασίας.

Να αυξήσουμε τις συντάξεις και να μειώσουμε τους χρόνους καθυστέρησης για την έκδοση τους.

Να μειώσουμε το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος.

Να ψηφιοποιήσουμε το κράτος με ρυθμούς που δεν έχουν παρατηρηθεί ούτε σε προηγμένα κράτη.

Να μειώσουμε τις μεταναστευτικές ροές με την καλύτερη φύλαξη των συνόρων μας.

Να ενισχύσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις με εξοπλισμούς προηγμένης τεχνολογίας ώστε κανείς να μην τολμήσει καν να σκεφτεί ότι μπορεί να διεκδικήσει σπιθαμή από την εθνική μας κυριαρχία.

Να δημιουργήσουμε πακέτο δημοσίων επενδύσεων που ανέρχεται σε 80 δις ώστε να αλλάξουμε κάθε γωνιά της Πατρίδας.

Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που πετύχαμε σε αυτήν τετραετία ως οφείλαμε. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι οι φωνές του Σύριζα αποτελούν την μοναδική αντίδραση του διότι δεν μπορεί και δεν θέλει να συγκρίνει τα πεπραγμένα του με τα δικά μας.. Για αυτό και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα φωνάζει όλο και περισσότερο ώστε ο κόσμος να μην ακούει την αλήθεια την δεδομένων.

Σαφώς δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας και αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών πρέπει να αυξηθεί, γνωρίζουμε ότι η γραφειοκρατία ακόμα καραδοκεί σε κάθε βήμα του πολίτη ή του επιχειρηματία. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα στην αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, γνωρίζουμε ότι η κλιματική αλλαγή επηρεάζει και επιβαρύνει τους αγρότες μας. Έχουμε όμως σχέδιο και με σκληρή δουλειά η Ελλάδα του 2030 θα είναι μια διαφορετική Ελλάδα προς το καλύτερο.

Αναπτυσσόμαστε με ρυθμούς διπλάσιους από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη ενώ οι ιδιωτικές επενδύσεις αυξάνονται με μεγάλη ταχύτητα. Οι προοπτικές της χώρας είναι πολύ καλές για τα επόμενα χρόνια. Η απόφαση να δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή διακυβέρνησης θα είναι μια ορθή επιλογή.

Πάμε μαζί δυνατά να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη και την Κορινθία πρωταγωνίστρια. Θα τα καταφέρουμε.

*Η κυρία Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη είναι Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.