ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Άνοιξε τις πύλες της η Attica Green Expo 2023

Το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος – Με δικό του περίπτερο ο δήμος Βέλου-Βόχας

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση Attica Green Expo, το μεγαλύτερο Eco-meet της χώρας, χθες Τετάρτη 24/5/2023, στις 3 το μεσημέρι. Σε μία λαμπερή εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών του δημοσίου, η μεγαλύτερη έκθεση για το περιβάλλον ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή της πορεία.

Το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ενώ ο δήμος έχει δικό του περίπτερο στο οποίο αναδεικνύει και προβάλλει τις ομορφιές της περιοχής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.