ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δεξί ο Παμβοχαϊκός στα μπαράζ ανόδου

Νίκησε με 3-1 σετ την Ηλιούπολη που έπαιζε στην έδρα της και έβαλε το πρώτο λιθαράκι για την άνοδο στην Α1

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι παρακολούθησαν απόψε οι φίλαθλοι του βόλεϊ στο Κλειστό Ηλιούπολης, αλλά και διαδικτυακά, μεταξύ του Παμβοχαϊκού και της τοπικής ομάδας που διεκδικούν αμφότεροι την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Ο Παμβοχαϊκός πιο συγκεντρωμένος και σταθερός στο παιχνίδι του πήρε δίκαια και με άνεση το πρώτο σετ με σκορ 25-18. Η Ηλιούπολη μπήκε δυναμικά στο δεύτερο σετ, αντέδρασε και κατάφερε να προηγηθεί σημαντικά εξασφαλίζοντας την νίκη με 18-25.

Όμως ο Παμβοχαϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Διεκδίκησε δυναμικά και πήρε το τρίτο σετ με σκορ 25-17, εμφανίζοντας το καλό του πρόσωπο και πατώντας με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ μάς χάρισε αρκετές δραματικές στιγμές που το σκορ άλλαζε από λεπτό σε λεπτό και οι ομάδες προηγούνταν πότε η μία και πότε η άλλη, για να καταλήξει όμως σε καθαρή επικράτηση του Παμβοχαϊκού με σκορ 25-23.

Γενικά η ομάδα του Βραχατίου εμφανίστηκε σε όλο το παιχνίδι συγκεντρωμένη, πατούσε γερά στα πόδια της μέσα στο γήπεδο ενώ τα πολύ υψηλά ποσοστά υποδοχής που είχε, της έδωσαν την δυνατότητα να εκμεταλλεύεται τους κεντρικούς παίκτες, γράφοντας σαφή υπεροπλία στο κέντρο.

Η ομάδα της Ηλιούπολης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά υστέρησε σαφώς στο σερβίς, ενώ το γεγονός ότι έπαιζε στην έδρα της μάλλον φόρτωσε με άγχος τους παίκτες παρά τους δυνάμωσε.

Έτσι με 3-1 σετ ο Παμβοχαϊκός έγραψε την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου και αύριο Παρασκευή 25 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Ρόδου στην δεύτερη πολύ κρίσιμη αναμέτρηση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα της καρδιάς μας και φύγαμε για την άνοδο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.