ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Οι Γυναίκες Μιλάνε”: Eκδήλωση για την Ισότητα και τα Έμφυλα Δικαιώματα

Η πρωτοβουλία γυναικών ΙΣΟΤΙΜΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι Γυναίκες Μιλάνε», αύριο Σάββατο 1η Απριλίου 2023, ώρα 18:00, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου

Στην εκδήλωση γυναίκες του σήμερα από διαφορετικές κοινωνικές και επαγγελματικές αφετηρίες, μοιράζονται τις εμπειρίες τους, αφηγούνται διακρίσεις σε σχέση με το φύλο τους και εκφράζουν την επιθυμία τους για αλλαγή.

Μουσικές φράσεις και τραγούδια, αλλά και εκφραστικά δρώμενα πλαισιώνουν την εκδήλωση, μέσα από την οποία η πρωτοβουλία γυναικών για την ισότητα και τα έμφυλα δικαιώματα ΙΣΟΤΙΜΑ θα παρουσιάσει τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία της και την ανάγκη για τη διεύρυνση της.

Η έμφυλη ανισότητα, οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων των γυναικών, οι διακρίσεις, η ανισότητα ευκαιριών, σε όλους τους τομείς της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, και πολιτιστικής ζωής των γυναικών, είναι μερικοί από αυτούς. Μια εκδήλωση από γυναίκες, για τις γυναίκες, που όμως, δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, αλλά σε όλες όσες και όλους όσους τους αγγίζουν οι ίδιοι προβληματισμοί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.